Având în vedere situația sanitară în care se află și țara noastră, lucrul de acasă începe să devină o normalitate pentru un număr din ce în ce mai mare de persoane. Dacă până nu demult era un lux să ai posibilitatea de a lucra din propria casă, în momentul de față este un lucru absolut normal să poți lucra din interiorul propriei case

Este adevărat că această normalitate este forțată de către pandemia cu care se confruntă și țara noastră, însă, pe viitor, există toate șansele că din ce în ce mai multe domenii de activitate să se bazeze pe lucrul de acasă pentru că acest tip de muncă oferă o serie de avantaje atât firmelor, cât și angajaților. Având în vedere progresul fantastic înregistrat de către omenire în ultimii ani, ai nevoie doar de un computer pentru a putea lucra din confortul casei. Acesta trebuie să fie special configurat pentru a putea fi util în desfășurarea activităților necesare lucrului de acasă. Ce presupune o configurare specială? Instalarea tuturor programelor necesare pentru a putea realiza activitățile care trebuie întreprinse pe parcursul programului de lucru.

Economisește bani activând la cel mai mic preț de pe piață programele de care ai nevoie!

Nimeni nu dorește să plătească sume mari de bani în momentul în care achiziționează produse sau servicii motiv pentru care caută cele mai bune soluții din punct de vedere financiar. Această situație este valabilă și în cazul programelor software. Este cunoscut faptul că pentru a putea beneficia de toate avantajele oferite de către aplicațiile software este necesară achiziționarea licenței. Există și aplicații a căror licență este gratuită însă majoritatea aplicațiilor software necesită achiziționarea unei licențe pentru a putea utiliza respectivele aplicații. Un exemplu foarte bun în acest sens este Windows-ul. Acesta este fără nici o urmă de îndoială cel mai important program care trebuie să fie instalat pe un computer pentru a putea utiliza respectivul computer. Pentru a-l putea instala, dar și pentru a-l putea utiliza la capacitate maximă, este necesară achiziționarea unei licențe. Această îți va permite să utilizezi un Windows 100% legal, compatibil cu toate programele și aplicațiile pe care dorești să le instalezi pe computer pentru a putea desfășura activitatea din timpul orelor de lucru. Pentru ca achiziționarea unui Windows 10 Enterprise să nu provoace o gaură în bugetul personal sau în bugetul firmei este necesară identificarea celei mai rentabile soluții. Apeleaza la o companie de incredere pentru a cumpăra Windows 10 Enterprise la cel mai mic preț posibil. Acesta nu este singurul motiv pentru care este oportună apelarea la acest partener în momentul în care ai nevoie de o licență pentru Windows. Faptul că vei intra în posesia licenței în maxim 5 minute de la plasarea comenzii este un alt motiv pentru care acest magazin online este soluția de care ai nevoie pentru a putea avea un computer perfect funcțional fără a fi nevoie de plata unei sume mari de bani. Pe lângă posibilitatea de a putea achiziționa licență pentru cel mai performant Windows, acest partener oferă posibilitatea de a achiziționa la cel mai bun preț de pe piață licențe necesare pentru utilizarea multor programe importante, cum ar fi: Office 2019 Professional Plus, AutoCAD, Microsoft 365, Skype for Business, etc.

Ai posibilitatea de a achiziționa licențe software la prețuri la care nici măcar nu ai îndrăznit să visezi

Orice persoană care deține un computer știe că este destul de costisitor să achiziționezi licențele pentru programele de care ai nevoie pentru a putea utiliza computerul. Acest efort bugetar devine mult mai mare în momentul în care deții o companie și trebuie să achiziționezi un număr mare de licențe. Indiferent de situația în care te afli, alege cu grijă magazinul cu care trebuie să colaborezi pentru ca achiziționarea licențelor software să nu devină o corvoadă din punct de vedere financiar. Trebuie să te orientezi către magazinul care comercializează la cel mai mic preț de pe piață licențele de care ai nevoie. Această situație este posibilă datorită faptului că un astfel de magazin răscumpără licențele care din varii motive nu mai sunt utilizate de către proprietari deși acestea sunt valabile. Pentru ca licențele să nu se irosească, firma respectivă le achiziționează și le revinde la prețuri fără concurență pentru ca toți cei implicați în tranzacție să fie mulțumiți din toate punctele de vedere. Sună bine, nu-i așa?

Concluzii

În cazul în care știi de unde să achiziționezi licențele pentru programele de care ai nevoie nu este un efort mare, din punct de vedere financiar, o astfel de achiziție. Bucură-te de toate beneficiile oferite de către utilizarea unui program cu licență și lucrează respectând legislația aflată în acest moment în vigoare, fără a fi necesar să plătești sume mari de bani. Un astfel de furnizor de soluții software eficiente aduce pe piața românească un concept care în alte țări este utilizat de peste 20 de ani și anume comercializarea licențelor folosite. Achiziționând o astfel de licență vei plăti foarte puțin, în comparație cu prețul pe care ar trebui să îl plătești pentru achiziționarea unei licențe noi, însă te vei putea bucura de toate avantajele oferite de către utilizarea unei licențe noi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri