Sony, una dintre cele mai mari corporatii media din lume, ofera 370 de milioane de dolari pentru divizia de muzica a conglomeratului media Viacom, Famous Music, informeaza NewsIn citand The Wall Street Journal. Famous Music urmeaza sa faca parte din Sony/ATV Music Publishing, una dintre cele mai mari companii muzicale de publishing din lume, detinuta de corporatia Sony.

Sony/ATV Music Publishing este una dintre cele mai mari companii muzicale de publishing din lume si face parte din corporatia japoneza Sony. Sony este unul dintre cele mai mari conglomerate media din lume si opereaza in domenii precum comunicatiile, echipamentele video si de computer, televiziune si cinematografie. in 2006 compania japoneza a inregistrat venituri de peste 68 de miliarde de dolari.

Famous Music este divizia internationala de muzica a Viacom. Conglomeratul media international Viacom include, printre altele, retelele de televiziune prin cablu si satelit MTV Networks si BET si studiourile de productie si distributie de filme Paramount Pictures si DreamWorks.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri