Sony, una dintre cele mai mari corporatii media din lume, ofera 370 de milioane de dolari pentru divizia de muzica a conglomeratului media Viacom, Famous Music, informeaza NewsIn citand The Wall Street Journal. Famous Music urmeaza sa faca parte din Sony/ATV Music Publishing, una dintre cele mai mari companii muzicale de publishing din lume, detinuta de corporatia Sony.

Sony/ATV Music Publishing este una dintre cele mai mari companii muzicale de publishing din lume si face parte din corporatia japoneza Sony. Sony este unul dintre cele mai mari conglomerate media din lume si opereaza in domenii precum comunicatiile, echipamentele video si de computer, televiziune si cinematografie. in 2006 compania japoneza a inregistrat venituri de peste 68 de miliarde de dolari.

Famous Music este divizia internationala de muzica a Viacom. Conglomeratul media international Viacom include, printre altele, retelele de televiziune prin cablu si satelit MTV Networks si BET si studiourile de productie si distributie de filme Paramount Pictures si DreamWorks.


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si