Conform unui studiu Gfk, pe primul trimestru 2005, produsul antivirus BitDefender Professional a obtinut o cota de piata de aproximativ 30 la suta in Franta.

BitDefender a cunoscut, din octombrie anul trecut pana in prezent, un boom de vanzari in magazinele franceze, cota de piata actuala fiind de 2,2 ori mai mare decat media primului trimestru 2004 si de 2,6 ori mai mare decat valoarea atinsa in iunie 2004.

Lansat pe piata franceza in februarie 2002, produsul BitDefender Professional a ajuns sa ocupe in octombrie 2004 locul al doilea in topul vanzarilor retail de antivirusi din Franta.

"Ritmul de crestere BitDefender pe cele 37 de piete acoperite prin distributie directa este de aproximativ 200 la suta anual", spune Bogdan Irina, director comercial la BitDefender.

O alta tara europeana in care BitDefender se situeaza in top 3 produse antivirus din punct de vedere al vanzarilor este Germania.

BitDefender ofera solutii de securitate pentru satisfacerea nevoilor mediului IT actual, oferind administrarea eficienta a amenintarilor informatice pentru peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate in mai mult de 100 de tari.