Marius Persinaru a fost promovat in functia de Vicepresedinte Operatii DMO Est, divizie nou creata in cadrul Xerox, incepand cu 1 iulie 2009, dupa cinci ani petrecuti la sefia Xerox din Romania si Republica Moldova.

Din noua pozitie, Persinaru va coordona operatiunile Xerox din zona de est a pietelor emergente, ce include Europa Centrala si de Est, Israel, Turcia, Rusia, Orientul Mijlociu, Africa si India.

"Principalele mele responsabilitati vor fi sa definesc strategii pentru fiecare piata in parte si sa urmaresc implementarea acestor strategii. Ca si organizatie, ne-am stabilit orientarea inspre o cultura puternic bazata pe dezvoltarea oamenilor", a declarat Marius Persinaru.

Decizia de numire a succesorului lui Marius Persinaru este asteptata in urmatoarea perioada.

In primele 12 luni de la numire, el va continua sa lucreze de la sediul din Bucuresti al companiei, asigurand de aici coordonarea operationala regionala.

Persinaru a fost director general al Xerox Romania si Republica Moldova din 2004 si este in echipa Xerox din 1998. Este absolvent al Facultatii de Inginerie Hidroenergetica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea IT & C »Citeste si
Cladirile de birouri trebuie sa fie verzi, nu avem alta optiune!