Compania este, de asemenea, in discutii avansate si cu bancile partenere pentru a extinde liniile actuale de finantare a capitalului de lucru.

“Avem un plan in derulare pe toate directiile. Un rol esential alaturi de actionari si banci il joaca furnizorii de produse si proprietarii de spatii comerciale, care trebuie sa sustina planul de redresare a companiei propus de management si acceptat astazi de catre actionari”, declara Stefan Treiber (foto), CEO Flamingo International.

Atragerea de capital suplimentar se va realiza in doua etape. In prima faza, actionarii deja existenti vor putea cumpara obligatiuni proportional cu detinerea actuala, iar obligatiunile nesubscrise in prima etapa vor fi subiect al unei oferte adresate unor investitori noi, printr-un plasament privat.

“Actionarii au facut astazi primul pas in directia revigorarii companiei. Asteptam acum ca si bancile partenere, alaturi de furnizori si de proprietarii de spatii comerciale sa contribuie la planul managementului de accelerare a devoltarii Flamingo”, declara Dragos Cinca, actionar principal al Flamingo International.

Citeste si Flamingo: Retailul de electroIT ar putea reveni in 3-4 ani la valoarea din 2008