Treizeci de persoane aflate sambata la bordul unui zbor al companiei Turkish Airlines de la Istanbul la New York au fost ranite cand aparatul a trecut printr-o zona de turbulente, cu 45 de minute inainte de a ateriza in siguranta, a declarat o sursa aeroportuara americana, citata de France Presse, potrivit Agerpres.

Ranitii au fost transportati de la Aeroportul International John F. Kennedy spre spitale unde au fost tratati in special pentru umflaturi, vanatai si taieturi. Insa o insotitoare de zbor a suferit o fractura la picior, potrivit unui responsabil aeroportuar, Steve Coleman.

Boeingul 777, cu 326 de pasageri si 21 de membri ai echipajului, zbura peste Oceanul Atlantic cand a fost afectat de turbulente, a declarat Coleman. Activitatile aeroportului nu au fost perturbate din cauza acestui incident, a adaugat el.

Turkish Airlines nu a comentat imediat incidentul.

Mai inainte in aceeasi zi, un avion al companiei canadiene Air Transat a trebuit sa faca o aterizare de urgenta pe aeroportul din Newark in Statele Unite din cauza unor "indicii de fum". Boeingul 737-800, care transporta 189 de pasageri, plecase din Montreal spre Fort Lauderdale, Florida. Incidentul nu a facut raniti, a precizat o purtatoare de cuvant a companiei Air Transat.

O Dacie 1300 a fost trasa pe...
Citeste si: O Dacie 1300 a fost trasa pe dreapta in New York

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Trei destinatii atractive si sigure pentru calatorii solo