Yolk Recruitment, o companie de recrutare din Cardiff, Wales, își va duce angajații într-o vacanță în Tenerife drept răsplată pentru că au lucrat în vreme de pandemie. Vacanța este programată pentru aprilie, anul acesta, și va fi în regim all inclusive.

Toți cei 55 de membri ai companiei, inclusiv cei care s-au alăturat recent echipei, în ianuarie sau februarie, sunt invitați în călătoria organizată, potrivit The Mirror. Cele patru zile de vacanță vor costa compania circa 100.000 de lire sterline.

Cazarea va fi asigurată la hotelul H10 Costa Adeje Palace, aproape de plaja Americas. O noapte de cazare la hotel este în valoare de 140 de lire.

Sursa Foto: greatreservations.com

”Anul 2020 a fost unul foarte dificil, urmat de 2021, la fel de dificil. Am trecut de la carantină la muncă de acasă, revenind ulterior la birou. Vrem să le mulțumim tuturor angajaților pentru că au rămas alături de noi în această perioadă”, a transmis Pavan Arora, Chief Commercial.

Bineînțeles, angajații sunt foarte încântați de beneficiul oferit și abia așteaptă să plece în vacanță, iar vestea a fost cu adevărat o supriză pentru cei care s-au angajat recent, cum este cazul lui Matthew Morgan, care abia a împlinit trei săptămâni în companie.

”Trebuie să recunosc că, la început, am crezut că este doar o glumă pentru cei nou veniți. Eram angajat doar de o săptămână când am aflat de vacanță”, a spus acesta.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri