Maestră absolută a manipulării încă de la începutul secolului XX, când punea bazele CEKA, prima dintr-o succesiune de organizații ale poliției secrete sovietice, Rusia nu se dezminte nici astăzi. Astfel, regimul de la Moscova demonstrează din nou că stăpânește la perfecție metoda de a tulbura și mai mult apele atunci când acestea sunt deja tulburi.

Prin urmare, în linia celor scrise mai sus, Vladimir Putin a declarat, nici mai mult nici mai puțin decât faptul că "o președinție a lui Biden ar fi mai bună pentru Rusia decât una a lui Trump", după cum arată CNN.

O singură problemă: nimic din ceea ce spun rușii nu poate fi crezut, lucru demonstrat cu vârf și îndesat în momentul când regimul de la Moscova spunea că nu va invada Ucraina niciodată, dar și de faptul că retorica folosită de Donald Trump îi este în mod evident favorabilă lui Vladimir Putin, nicidecum cea a lui Joe Biden, care i se opune vizibil dictatorului de la Kremlin.

Cât despre motivele pentru care Putin îl preferă pe Biden, acestea sunt că "este o persoană mai experimentată, că este predictibil, dar și că este un politician de școală veche".

Cu toate acestea, a mai adăugat președintele rus, țara sa va lucra cu oricare dintre liderii americani care va câștiga încrederea poporului american.

Liderul de la Kremlin a mai adăugat însă un lucru și anume că regretă faptul că nu a început operațiunea specială din Ucraina mai devreme de februarie 2022, reamintind faptul că occidentalii au mințit Rusia în momentul când au afirmat că NATO nu se va extinde la est.

Nu în ultimul rând, Vladimir Putin s-a plâns și de interviul cu Tucker Carlson, acesta afirmând despre jurnalistul american că se aștepta să fie mai incisiv și să îi pună întrebări cu adevărat dificile.

Merită remarcat de asemenea, în contextul perdelei de fum lansate de Putin, conform căruia Biden ar fi de preferat lui Trump, că această afirmație îl ajută cum nu se poate mai mult pe președintele rus, în sensul în care ea adâncește neîncrederea și debusolarea în societatea americană, după cum se vede și din postarea de pe platforma X a fiului lui Donald Trump.

Este de așteptat, prin urmare, ca asemenea afirmații să continue în perioada următoare dinspre Moscova, dar cu o agresivitate tot mai crescută.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri