CCR este un administrator de active si averi din Franta, avand la sfarsitul lunii iunie investitii in active de 17 miliarde euro, a anuntat UBS intr-un comunicat.

UBS a declarat ca a aceptat sa plateasca 275 milioane euro pentru a achizitiona in totalitate grupul CCR, la care se adauga 160 de milioane euro pentru cheltuielile necesare pentru incheierea activitatilor grupului.

"Pretul de achizitie ar mai putea fi supus unor criterii a ajustare si performanta, parte a procesului de incheiere a afacerilor", a declarat UBS.

Banca elvetiana se asteapta sa finalizeze aceasta tranzactie in primul trimestru al anului 2008 si planuieste sa integreze grupul CCR in divizia sa de administrare de active si afaceri din Franta.

Citeste si:

Commerzbank a scos la vanzare grupul CCR dupa ce a vandut si firma sa de management al activelor, Jupiter, din Marea Britanie.

Aceasta tranzactie a fost raportata de Reuters in luna martie, insa din cauza volatilitatii pietelor pe fondul crizei creditelor ipotecare cu grad ridicat de risc, vanzarea, care grupul Commerzbank spersa sa fie finalizata pana in luna iunie, a fost amanata din cauza nesigurantei ce afecta atat conducerea cat si clientii, afirma Reuters.

Commerzbank a cumparat grupul Caisse Centrale de Reescompte in 1993.