Reprezentantii bancii britanice Barclays au anuntat numirea in functia de director de integrare a diviziei americane Lehman Brothers, cumparata la inceputul saptamanii, a directorului de operatiuni al diviziei de investitii bancare si management investitional, Rich Ricci.

Conducerea bancii Barclays spera ca luni sa reia "activitatea normala" a departamentului de brokeraj al bancii americane Lehman Brothers, dupa mai multe saptamani de turbulente care au culminat cu falimentul bancii Lehman si preluarea afacerilor din Statele Unite de catre banca britanica Barclays.

Tranzactia de 1,75 miliarde dolari a fost aprobata, vineri, de tribunalul american, dupa efectuarea unor mici modificari contractuale, scrie Reuters, citat de NewsIn.

Rich Ricci este mana dreapta a lui Bob Diamond, directorul executiv al companiei Barclays Capital si al diviziilor de investitii financiare si management investitional. Ricci se va muta la New York si va conduce procesul de integrare a afacerilor Lehman Brothers in afacerile Barcleys.

Aceasta masura ar putea salva 10.000 de locuri de munca din cadrul diviziilor Lehman Brothers din Statele Unite.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si