El ar fi primit mită 1,25 milioane de lei în momentul când a fost prins de procurorii anti-corupție.

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, reprezentând PSD, a fost prins în flagrant de procurorii DNA. Liderul social-democrat, unul dintre cei mai vechi oameni din partid, ar fi fost prins în timp ce primea o mită de 1,25 milioane lei pentru acordarea unui contract

Procurorii efectuează percheziții la domiciliul lui Dumitru Buzatu. Șeful Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, a fost prins în flagrant, vineri seară, de procurorii anticorupţie, când primea 1,25 milioane de lei mită pentru a favoriza o firmă să obţină un contract, au precizat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Potrivit surselor citate, banii ar fi fost găsiţi de anchetatori în portbagajul maşinii lui Dumitru Buzatu, după ce acesta i-ar fi primit într-un restaurant.

Sursele menţionate au menţionat că Buzatu urmează să fie dus la sediul DNA Iaşi pentru a fi audiat.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va convoca sâmbătă de urgență Biroul Politic Național al PSD în format onlin. ”Voi propune colegilor excluderea domnului Dumitru Buzatu din partid. Am spus întotdeauna că în mandatul meu toleranța pentru faptele de corupție este ZERO! Iar cei care nu înțeleg acest lucru nu au ce căuta în PSD!”

FOTO: Camera Deputaților

Dumitru Buzatu a fost parlamentar PDSR din 1992, iar din 2012 a condus Consiliul Județean Vaslui.

Sursa foto: Facebook/ Organizatia Judeteana PSD Vaslui

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Justiție »


Setari Cookie-uri