Filip & Company a asistat grupul LafargeHolcim, unul dintre liderii mondiali din industria materialelor de constructii, in procesul de achizitie prin care a preluat 100% din actiunile companiei Somaco Grup Prefabricate, unul dintre cei mai mari producatori de elemente prefabricate din beton si BCA din Romania. Achizitia a fost autorizata de catre Consiliul Concurentei in luna septembrie 2019.

Echipa Filip & Company implicata in aceasta tranzactie a fost coordonata de Alina Stancu Birsan (partener, Fuziuni si Achizitii) si Cristina Filip (partener, Fuziuni si Achizitii), in timp ce echipele coordonate de Catalin Suliman (partener, Dreptul Concurentei) si Ioana Roman (partener, Drept Imobiliar) au contribuit semnificativ la succesul tranzactiei.

Echipa de proiect le-a inclus pe Olga Nita (counsel), care a fost intens implicata in negocieri si a coordonat echipa de due diligence, Georgeta Gavriloiu (counsel) care a supervizat si procedura de autorizare la Consiliul Concurentei a operatiunii si Andreea Banica (associate).

Avocatii Filip & Company au avut de-a lungul timpului roluri importante in multe dintre tranzactiile cheie de fuziuni & achizitii din Romania, fiind una din societatile de avocatura de top care furnizeaza asistenta in toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care opereaza in Romania sau care vizeaza Romania: infrastructura si concesiuni, fuziuni si achizitii, energie, drept societar, imobiliar, concurenta, finantari si piata de capital, dar si dreptul muncii.

De asemenea, firma de avocatura asigura asistenta si reprezentare in litigii si arbitraje cu implicatii semnificative pentru afacerile clientilor.

Citeste si:
DKV achizitioneaza plaftorma Styletronic
DKV achizitioneaza...

Sursa foto: LafargeHolcim

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Legal Business »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Agricola Bacau va cumpara din competitori pentru a ramane in piata