Da, dragii nostri domni si dragele noastre doamne si domnisoare! Este timpul sa punem pauza intregii activitati intense pe care o derulam in fiecare zi la joburile noastre! Este timpul sa ne oprim din nebunia jobului activ si sa facem un gest mic, si totusi atat de mare. Sa ii spunem mamei acele cuvinte magice, de care ea are atat de mare nevoie sa le auda venind de la noi: „Multumesc!” si „Te iubesc!”.

Cheltuim in fiecare zi bani pe lucruri care nu ne sunt nici de folos, nici foarte importante. Petrecem enorm de mult timp muncind si uitand de noi, de familie, de toate lucrurile care conteaza cu adevarat. Uitam datorita cui suntem ceea ce suntem. Uitam sa ii spunem femeii care ne-a dat viata si ne-a crescut o vorba buna. Uitam sa avem grija la randul nostru de ea, pentru ca suntem prea ocupati cu munca.

Dar stiti ceva? Timpul nu sta in loc! Timpul trece repede si pierdem fix acele momente minunate in care chiar am putea sa ii inseninam ziua femeii careia ii datoram totul. Mamei! Si nici macar nu e greu sa o facem! Cu un buchet de flori pentru mama si un mesaj personalizat, care sa ii mearga fix la inima, si uite asa ii poti aduce zambetul pe buze.

Hai, stim ca te poti opri pentru cateva minute din treaba! Stim ca fericirea mamei tale e mai importanta decat toata munca pe care trebuie sa o faci! Stim ca iti vei gasi timpul necesar sa ii comanzi un buchet cu florile preferate de pe Roflora, iar de restul ne ocupam noi.

Te lasam sa alegi ce i se potriveste si ce ar face-o cu adevarat fericita. Hai sa facem toate mamele sa zambeasca de 8 martie!