10. Bali, Indonezia

10. Bali, Indonezia

Bali, cea mai populara insula din Indonezia, este expresia naturala a peisajelor paradisiace, a templelor si a linistitii, unde poti sa te relaxezi la plaja sau la spa sau poti face plimbari prin munti si printre terasele de orez. Ubud este destinatia principala a insulei Bali.

Bilete de avion: de la 649 euro dus-intors

Sursa foto: Rueangrit Srisuk/Shutterstock.com

9. Kauai, Hawaii

9. Kauai, Hawaii

Kauai este dar un al naturii: are munti, are plaja, are cascade, canioane si o apa a marii transparenta. Insula Kauai este locul ideal pentru turistii activiti care vor sa faca activitati in aer liber, de la sporturi pe apa la tiroliana.

Kauai este fascinanta in orice colt de pe insula, in special pe plajele sale cu nisip auriu sau alb, marginite de munti inverziti pe o parte si de apa turcoaz pe cealalta parte.

Bilete de avion: 940 euro dus-intors

Sursa foto: Pierre Leclerc/Shutterstock.com

8. Hilton Head, Carolina de Sud

8. Hilton Head, Carolina de Sud

Cu 19 km de plaja la Oceanul Atlantic, insula Hilton Head este o destinatie de vacanta populara in SUA. Hilton Head are plaje cu nisip alb, nenumarate terenuri de golf si paduri de pin. Pe insula turistii pot face diverse activitati, de la plimbat cu bicicleta, sporturi acvatice si plimbare pe apa pentru a vedea delfini.

Bilete de avion: 1.122 euro dus-intors

Sursa foto: Denise Kappa/Shutterstock.com

7. Maui, Hawaii

7. Maui, Hawaii

Maui este o destinatie completa, cu plaje exotice, zone pentru snorkeling, stanci inverzite si chiar un vulcan inactiv de pe care sa admiri apusul de soare. In plus, Maui este o destinatie a aromelor pentru ca aici sunt produse cafea, nucile macadamia, papaya, florile tropicale si ananasul. Toate aceste calitati la un loc fac din Hawaii una dintre cele mai scumpe destinatii, cel putin pentru romani.

Bilete de avion: 961 euro dus-intors

Sursa foto: DonLand/Shutterstock.com

6. Cebu, Filipine

6. Cebu, Filipine

Cebu este o insula in Filipine si cea mai dezvoltata provincie din acest stat, formata din peste 160 de alte insule. Cebu este o destinatie ideala pentru cei care vor sa se relaxeze pe plaje cu nisip alb care intra in contrast cu turcoazul apei oceanului.

Bilete de avion: de la 928 euro dus-intors

Sursa foto: mrmichaelangelo/Shutterstock.com

5. Santorini, Grecia

5. Santorini, Grecia

Santorini este ca un film care deruleaza in fata ta aceeasi imagine, dar una de care nu te mai saturi. Astfel poate fi descrisa insula greceasca din Marea Egee, unde te scufunzi in relaxare totala. Insula greceasca este celebra pentru cel mai frumos apus din lume, care din fotografii pare ireal. De aceea trebuie sa fii acolo si sa-l vezi cu ochii tai.

Bilete de avion: 264 euro dus-intors

Sursa foto: Kats Mark/Shutterstock.com

4. Waiheke, Noua Zeelanda

4. Waiheke, Noua Zeelanda

Cum ar fi sa stai in vie si sa vezi marea turcoaz pe fundal? Aceasta este o imagine comuna pe insula Waiheke din Noua Zeelanda, dar care ii impresioneaza pe turistii straini. Pe insula gasesti atat plantatii intregi de vita de vie, cat si plaje cu nisip alb la malul apei turcoaz.

Bilete de avion: de la 1.219 euro dus-intors

Sursa foto: Michaella Hughes/Shutterstock.com

3. Ischia, Italia

3. Ischia, Italia

Ischia, cea mai buna insula din Europa, este o insula vulcanica si una dintre putinele destinatii de plaja din Italia putin descoperite de catre turisti. Totusi, Ischia este recomandata pentru plajele sale, care se intind intre apa turcoaz si muntii inverziti, ceea ce creeaza atmosfera unui paradis. In general, Ischia este o destinatie preferata de indragostiti sau grupuri mici de prieteni tocmai datorita plajelor linistite care ofera intimitate.

Pentru a ajunge in Ischia va trebui sa zbori la Napoli si apoi sa faci un transfer cu feribotul.

Bilete de avion: 41 euro dus-intors

Sursa foto: leoks/Shutterstock.com

2. Boracay, Filipine

2. Boracay, Filipine

Candva un sat pescaresc, Boracay este in prezent una dintre cele mai bune insule din lume. Aflata in Filipine, Boracay este in fond o insula mica, de 7 km lungime si intre 1 si 4 km latime, insa frumusetea sa naturala bate multe alte insule mai cunoscute si mai accesibile.

Boracay este cunoscuta pentru plajele sale albe, cu care statul fipilinez a promovat turismul local, dar si pentru petrecerile din fiecare seara. In Boracay ai de vazut: plaja White Beach, Ariel's Point - un loc de unde poti sari in apa, Willy's Rock, Muntele Luho, Piata D'Talipapa, plaja Lapuz-Lapuz.

Bilete de avion: de la 1.073 euro dus-intors

Sursa foto: TravnikovStudio/Shutterstock.com

1. Palawan, Filipine

1. Palawan, Filipine

Palawan este paradisul pe pamant asa cum ti-l imaginezi. Aflata in Filipine, insula Palawan este formata din 1.780 de insule si insulite cu plaje acoperite de nisip alb si fin, in care regasesti vegetatie tropicala luxurianta si locuri inca nestrabatute.

Insula Palawan este o destinatie ideala pentru luna de miere, in care nu ai voie sa ratezi laguna ascunsa, El Nido.

Bilete de avion: de la 635 euro dus-intors

Sursa foto: Pavel Potseluev/Shutterstock.com

Sursa foto: Michaella Hughes/Shutterstock.com