Cadourile de Crăciun sunt o parte esențială pentru această perioadă. Ce cadouri sunt mai potrivite dacă nu cele personalizate cu logo-ul tău? La Click-Stop.ro găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți personaliza cadourile de Crăciun.

Descoperă chiar acum toate ofertele de Crăciun!

De ce să oferi cadouri de Crăciun clienților tăi?

Cel mai important lucru în ceea ce privește cadourile este în acest fel îți poți arăta recunoștința față de colaboratori, clienți și angajați. Oferirea unui cadou personalizat poate fi o reclamă pe termen lung, dar și o metodă prin care poți expune calitatea serviciilor și produselor pe care le promovezi.

Statisticile arată că oamenii tind să păstreze cadourile pentru o perioadă lungă de timp, mai ales dacă sunt utile în viața de zi cu zi (umbrele, căni, calendare, agende, pixuri). De fiecare dată când ei folosesc aceste cadouri, vor promova în mod inconștient brand-ul tău.

Ce cadouri ar fi potrivite pentru Crăciun?

Alegerea unui cadou potrivit poate fi dificil și îți poate consuma mult timp. De aceea, îți venim în ajutor cu câteva idei potrivite pentru orice ocazie.

Pixuri - toată lumea folosește pixuri, pentru a scrie ceva, pentru a semna, sau pentru diferite notițe. Pixurile sunt utile în orice moment, astfel că brand-ul tău poate fi promovat ori de câte ori cineva folosește pixul oferit de tine.

Agende și calendare - Oricine are nevoie de o agendă sau de un calendar pentru a nota task-uri, informații și pentru a urmării date importante. Dacă o să oferi o agendă personalizată sau un calendar de la Click-Stop.ro clienților și colaboratorilor, aceștia o să vadă logo-ul tău de fiecare dată când vor nota ceva în agendă sau vor privi calendarul. Agendele și calendarele personalizate sunt un cadou elegant și de lungă durată.

Umbrele - fie că este zi ploioasă sau însorită, clienții tăi pot folosi umbrela primită de la tine și vor face vizibil brand-ul tău.

Căni - angajații și clienții tăi folosesc tot timpul o cană pentru ceai, cafea sau apă, atunci când lucrează sau sunt acasă. Dacă vor avea o cană personalizată cu logo-ul firmei tale, acesta va fi vizibil mereu pe biroul lor.

Cum poți să creezi cadourile personalizate pentru Crăciun?

Pentru a-ți alege cadourile pe care dorești să le oferi de Crăciun trebuie doar să intri pe pagina Crăciun, să îți alegi produsele preferate, să plasezi comanda și să ne trimiți logo-ul firmei tale.

Noi ne vom asigura că produsele alese vor fi personalizate exact cum îți dorești și că o să le primești cât mai repede pentru a le putea oferi în dar.

Nu te-am convins?

Solicită o ofertă, iar un consultant de vânzări te va contacta pentru mai multe detalii.

Și ca să fie și mai bine

Suntem autorizați ca și Unitate Protejată, astfel puteți cumpăra produse cu zero cheltuieli pentru dumneavoastră pentru că suma plătită pentru facturile de pe Unitate Protejată este deductibilă din impozitul obligatoriu pe care îl plătiți la stat (fondul pentru handicap)!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri