Camera copilului reprezintă micul univers în care se joacă, se dezvoltă și visează. Contează să fie înconjurat de o atmosferă pe placul său, într-un decor de poveste.

O modalitate potrivită de a-i oferi copilului tău un univers plin de culoare, bucurie și emoție este alegerea unui model atractiv de tapet pentru camera lui.

Există numeroase motive să amenajezi un tapet în camera celor mici. Iată care sunt cele mai importante criterii conform designerilor și chiar părinților ce au apelat la acest tip de amenajare:

1) Crearea unui spațiu potrivit celor mici

Există o mare varietate de modele tapet copii, în culori și designuri atractive pentru cei mici. Ele pot adăuga personalitate și farmec camerei, creând un mediu stimulant care le stimulează imaginația. În același timp, copiii vor simți că aparțin acelui ambient creat pentru ei, conturându-și personalitatea și încrederea în sine.

2) Atmosfera generală

Tapetul îți permite să stabilești o anumită temă sau atmosferă în camera copilului. Fie că este vorba despre un tărâm fantastic, o aventură în junglă sau o scenă dintr-o poveste, tapetul potrivit poate transforma spațiul într-o lume magică și captivantă, care stârnește creativitate și invită la joacă.

3) Atracție vizuală

Cu ajutorul tapetului ai flexibilitatea de a alege dintre diferite modele, texturi și culori pentru a se potrivi preferințelor și intereselor copiilor. Ai posibilitatea să creezi un spațiu personalizat care să reflecte individualitatea lor și să-i facă să se simtă confortabil și fericiți în camera lor.

4) Calitate și durabilitate

Un tapet de calitate este durabil, putând rezista la uzura care apare adesea în camerele copiilor. Aceste modele sunt proiectate pentru a fi rezistente la decolorare, făcându-le o opțiune de lungă durată în comparație cu pereții vopsiți. Alege însă, un tapet ce poate fi înlocuit după câțiva ani, deoarece copiii își schimbă interesele și se pot plictisi de anumite modele.

Designerii recomandă să alegi modele și imprimeuri simple sau cu imagini inspirate din natură (animale, florale) ca alegeri mai sigure în cazul în care dorești ca tapetul să dureze mai mulți ani, până ce copiii vor crește.

5) Ușor de curățat

Multe tapete din ziua de azi sunt proiectate pentru a fi lavabile, facilitând curățarea murdăriei, a petelor sau a scurgerilor accidentale. Acest lucru este deosebit de benefic în camerele copiilor.

6) Versatilitate

Tapetul pentru camera copiilor este disponibil în diverse texturi și finisaje, cum ar fi un material fin și foarte plăcut la atingere, cu o textura usor fibroasa, având o suprafață cu aspect mat, ce nu reflecta lumina sau un material textil usor texturat si lucios, foarte fin care reflecta lumina intr-un mod subtil si placut. Această versatilitate îți permite să alegi un tapet care nu numai că arată atrăgător, dar este și plăcut la atingere.

7) Eficient din punct de vedere al costurilor

În timp ce costul inițial al instalării tapetului poate fi mai mare decât vopsirea peretelui, tapetul este o alegere rentabilă pe termen lung. Tapetul de calitate are o durată de viață mai lungă, reducând nevoia de revopsire sau retușuri frecvente.

Nu uita să iei în considerare opțiunile de tapet în care s-au utilizat vopseluri și materiale ecologice. În acest fel, te asiguri că cei mici sunt în siguranță.

Creează-i copilului tău propriul său univers și alege modele de tapet cameră copii ce le stimulează imaginația.

Sursa foto: dream-prints.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri