Week-endul acesta Bucureștiul vrea să îți arate că ne merităm un loc pe harta culturii europene: artiștii români îți vor demonstra că creativitatea țării noastre nu înseamnă doar Eminescu. Iată la ce alte evenimente poși participa la finalul acestei săptămâni.

Antique Market: Târgul de obiecte de artă și antichități

În perioada 15 – 18 iunie, ROMEXPO organizează două evenimente mult așteptate: #TIBCO2023 - Târgul internațional de bunuri de larg consum și #Antique Market 2023 - Târgul de obiecte de artă și antichități. Manifestările se desfășoară în pavilionul A din Centrul Expozițional.

Acest concept a fost gândit ca un punct de atracție atât pentru iubitorii de frumos și de obiecte care poartă amprenta istoriei, cât și pentru cei care sunt în căutare de super oferte la produse de calitate.

„Așteptăm publicul larg să redescopere frumusețea și valoarea obiectelor de artă, unice și cu detalii inedite, să-și reamintească cu drag de farmecul vremurilor trecute, și să se bucure de reducerile considerabile pregătite de companiile expozante. În cele 4 zile de târg, spiritul boem și inspirația modernă vor cuprinde cupola Centrului Expozițional și vor crea o atmosferă de poveste ”, transmite Oana Netbai, PR ROMEXPO.

Pe durata târgului, vizitatorii au ocazia să admire și să achiziționeze obiecte vintage, piese de mobilier şi decoraţiuni interioare, tipărituri vechi, articole de colecție și artă platistică, bijuterii și ceasuri.

Când va avea loc: 15 - 18 iunie, ROMEXPO.

Detalii despre eveniment.

Meniul Zilei de Mâine @Galeria Galateca

Lansăm "Meniul Zilei de Mâine", în parteneriat cu SOS Satele Copiilor – proiect prin care susținem 77 de copii din familii defavorizate din Mereni și Trivalea Moșteni, județul Teleorman.
Vă invităm la expoziția de fotografie ,,Meniul Zilei de Mâine’’, în cadrul Galeriei Galateca, pentru a afla mai multe despre viața comunităților defavorizate din România, surprinsă de aparatul foto al lui Vlad Bâscă.

Când va avea loc: 16 - 18 iunie, Galeria Galateca.

Detalii despre eveniment.

Zilele Germaniei 2023

Bucureștii sunt așteptați la Zilele Germaniei de vineri și sâmbătă, 16 și 17 iunie, între orele 10:00-20:00. Organizația Germană pentru Turism te așteaptă la ParkLake Garden cu gustări tradiționale, expoziții de artă reciclată, ateliere de creație pentru copii și adulți, muzică și surprize pentru a povesti despre vacanțele în Germania și nu numai.

Când va avea loc: 16 - 17 iunie, Parklake Mall.

Detalii despre eveniment.

Muzică braziliană la Gradină

Mara Halunga și Cauê De Marinis Project s-a născut în luna mai a anului 2018. O manifestare sinceră și autentică, ce aduce din Brazilia, pe lângă binecunoscuta bossa-nova, și exprimări mai puțin familiare, dar tradiționale, din care rezultă o călătorie sonoră ce a pornit cu samba din São Paulo, orașul natal al lui Cauê, trecând prin Rio de Janeiro și rămânând într-o continuă căutare și extindere. Mara este din România, povestitoare foarte sensibilă în muzicala limbă portugheză, călătorește des între București și São Paulo, care a devenit a doua ei casă, așa cum și Bucureștiul este a doua casă a lui Cauê.

Ceea ce vă propunem nu este doar un concert, este o invitație pe pământ sud american, într-un eveniment cu povești muzicale, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire. Propunem o noapte colorată, veselă, dar și puțin melancolică, trecând prin samba, MPB ( música popular brasileira) și bineînțeles, bossa-nova.

Când va avea loc: 16 iunie, Grădina Sticlarilor.

Programul complet al evenimentului.

Seară de chitară cu la Roaba de Cultură

Gașcă Chitară Grozăvești cântă pentru prima dată la Roaba de Cultură (Parcul Regele Mihai I) în data de 16 iunie 2023 începând cu ora 20:00. Act artistic ce aduce mix unic de melodii din cultura românească într-un spectacol interactiv cu publicul. Varietatea include șlagăre din muzica populară, până la nostalgia anilor 2000, la melodii hip-hop sau underground-ul de rock/folk.

Dacă ai o chitară, te încurajăm să ni te alături alături și să te bucuri de experiența unică de a cânta într-o atmosferă vamaiotă.

Când va avea loc: 16 iunie, Roaba de Cultura.

Detalii despre eveniment.

Târg de vară Piața Țărănească și Meșter(Ești)!

Piața Țărănească și Meșter(Ești)! revine la Muzeul Național al Țăranului Român din 16 până în 18 iunie 2023 Producători cu produse naturale și produse tradiționale, meșteri vestiți, artizani și colecționari de antichități, tineri artiști și bucătari pricepuți, cu toții vă așteaptă de vineri până duminică, în curtea interioară a Muzeului Național al Țăranului Român, cu lucruri meșteșugite și bucate fel de fel.

Accesul se face prin strada Monetăriei și intrarea este liberă!

Puteți târgui ii și țesături mai vechi și mai noi, icoane și tablouri realizate de artiști contemporani, ceramică, sticlă, lavandă și flori, cosmetice naturale, mobilier țărănesc și obiecte vechi, podoabe și jucării realizate manual, obiecte croșetate sau podoabe din materiale neturale, bijuterii și vestimentație, obiecte din lemn folositoare unei gospodării. Meșterii și artizanii vor lucra la fața locului pentru a vă împărtăși din măiestria lor.

Când va avea loc: 16 - 28 iunie, Muzeul Național al Țăranului Român.

Detalii despre eveniment.

Mini show dresură mixtă-câini, ponei și măgari, dresură liberă cu cai

Cu o experiență mare în acest domeniu al dresurii de cai, artiștii Circului Metropolitan București, conduși de maestrul Filimon Iordache, își propune să ofere publicului din România un nou minishow, care conține elemente de dresură mixtă-câini ,ponei și măgari, dresură liberă, manevre cu cai andaluz și frizon, școală înaltă de dresură și caleașcă.

Cu toții suntem de acord că “acțiunea” este un element inițiator de interes pentru spectatori. Și în cele mai multe show-uri acțiunea este o garanție a succesului, și de ce nu, în unele spectacole povestea pare creată în jurul acțiunii și nu invers… Și atunci vă întrebăm: de ce să nu facem un pas înainte și să nu aducem acțiunea care garantează acest succes chiar în fața publicului, la câțiva metri de el.

În spiritul acestei idei Circul Metropolitan București a pregătit acest minishow care pare să fie pe placul copiilor… între 3 și 70 de ani.
Vă așteptăm să împărtășiți experiența propusă de noi chiar în manejul exterior situat în spatele clădirii de spectacole a Circului Metropolitan - intrare din Lacul Tei.

Când va avea loc: 17 iunie, Circul Metropolitan Bucuresti.

Detalii despre eveniment.

Weekend Sessions: Summer Sunsets

Te așteptam weekend-ul asta la Muzeul de Artă Recentă @Weekend Sessions, avem 2 seri cu expoziții, concerte, ateliere pentru copii, mindufulness și un apus de vară magic pe terasa muzeului.

Concerte:

  • Duo Cristi Horia (vioară) & Sorin Romanescu (chitară)
  • Poezie + Dans Contemporan - Iulian Tănase & Adora Tănase
  • Luna MAAR - jazz meets folk
  • Electric Brother - live multimedia & electronic music
  • Poezie + Dans Contemporan - Iulian Tănase & Adora Tănase
  • Sesiune harpă: Mariana Tudor
  • DJ set: Two Sides Records

Când va avea loc: 17- 18 iunie, MARe.

Detalii despre eveniment.

Sursa foto: Pixabay

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri