Delicatera, un brand Premier Catering & Events, face diferenţa pe piaţa de catering din România, continuând să scrie o poveste frumoasă, presărată cu savoarea unor produse care, odată gustate, rămân memorabile.

Cu fiecare produs pe care îl oferă, Delicatera pune în scenă un spectacol culinar unic, în care aromele se întrepătrund subtil pentru a crea experienţe gastronomice inegalabile. Indiferent că este vorba despre un eveniment corporate, o petrecere privată sau o cină intimă, Delicatera îşi asumă rolul de a transforma momentele obişnuite în amintiri de neuitat.

După experienţa cu platourile Delicatera, aşteptările clienţilor vor fi bine definite în ceea ce înseamnă mâncarea livrată. De fapt, acest brand se poate erija lejer în formator de opinie în industria catering. Toate produsele sale îndeplinesc condiţiile care susţin excelența, iar celor care le comanda le va fi imposibil să se mulţumească cu mai puţin pe viitor. Platourile reci, platourile calde şi platourile cu dulciuri, aduc pe mese un adevărat festin culinar, care poate să schimbe într-o zi frumoasă chiar şi o banală zi de luni.

Delicatera propune startere delicioase, platouri reci pentru o experienţă culinară desăvârşită

La modul general, un platou rece Delicatera, pregătit cu ingrediente proaspete şi de calitate, poate fi un starter memorabil. Se pot alege platouri care conţin o selecţie de brânzeturi sau produse pe bază de carne, după cum se poate opta pentru un platou cu legume sau cu produse de patiserie. În funcţie de nevoile specifice, clienţii se pot îndrepta inclusiv către platouri de gustări reci gluten free şi sărace în carbohidraţi sau tip amuse-bouche.

Indiferent de produsele pe care le conţin, platourile Delicatera au în comun prospeţimea ingredientelor şi sunt opţiunea potrivită pentru petreceri private sau evenimente corporate.

Delicatera oferă platouri calde cu o varietate de conţinut

În opinia echipei Delicatera, clienţii au statut regal şi trebuie să fie trataţi ca atare. Ca urmare, diversitatea de platouri calde pe care o oferă este concepută pentru a satisface cele mai exigente gusturi şi pentru a răspunde unor solicitări exprese. Platourile calde care pleacă zilnic din bucătăria Delicatera le includ şi pe acelea tematice, astfel că pasionaţii preparatelor italieneşti sau asiatice, de exemplu, se vor putea bucura de intensitatea aromelor specifice. Orice platou cald este suficient de generos. De astfel, este recomandat pentru 5 persoane.

Un alt avantaj al celor care comandă platouri Delicatera constă în consilierea pe care o pot primi. Specialişti cu experienţa îi pot îndruma cum să aleagă să combine mai multe platouri, inclusiv pentru un eveniment de proporţii, astfel încât să surpinda plăcut toţi participanţii. De exemplu, un platou cald vegetarian s-ar potrivi perfect alături de un platou cu preparate asiatice. După cum un platou cald cu peşte, precum fish & chips, poate fi minunat acompaniat de un platou italienesc.

Cei care au descoperit deja diverselele sortimente de platouri calde Delicatera, bogate în ingrediente naturale şi delicioase, au avut toate motivele să îşi exprime mulţumirea şi încântarea. Cei care le descoperă mai târziu, vor fi la fel de încântaţi, indiferent că vor comanda un platou cu fripturi savuroase şi suculente sau unul vegetarian, plin de arome şi prospeţime. Asta pentru că echipa Delicatera pariază pe această piaţă atât de competitivă că fiecare client, de la primul până la ultimul, va fi complet mulţumit de calitatea şi aroma produselor pe care le primesc în cadrul comenzilor.

Diversitatea de platouri cu prăjituri de la Delicatera transmite fără echivoc gustul succesului

Dulcele sofisticat pe care îl oferă Delicatera prin prăjiturile sale are într-adevăr gustul succesului. Diversitatea de platouri cu prăjituri este concepută pentru a satisface toate preferinţele şi include prăjituri asortate preparate din ingrediente de calitate înaltă, cu arome şi culori variate, care promit să încânte atât papilele gustative, cât şi privirea, datorită aspectului impecabil.

Platourile cu choux, macarons şi minitarte, acelea cu cookies a căror textura atinge perfecţiunea, sau cu rulori de patiserie, sunt doar câteva exemple de produse create cu intenţia clară de a lăsa curcubeu pe cerul gurii. De la clasicele minitarte cu fructe până la exoticele macarons cu mango, fiecare platou de desert Delicatera oferă o selecţie generoasă, potrivită celor mai rafinate gusturi.

Cu ingeniozitate, creativitate şi efort susţinut, acest brand reuşeşte să transforme deserturile sale în adevărate opere de artă culinară – în experienţe pe care cei care le savurează îşi doresc să le repete.

Nu în ultimul rând, dincolo de calitatea şi aspectul prăjiturilor Delicatera, modul în care este ambalat orice platou cu dulciuri încântă clienţii care îşi primesc comenzile în cutii sigilate, foarte elegante.

Cum te poţi lăsa sedus de gustul sublim al produselor Delicatera?

Delicatera livrează gratuit şi în cele mai bune condiţii în Bucureşti şi zonele adiacente din Ilfov. În cazul în care se depăşeşte pragul minim al comenzii, livrarea nu suportă costuri, fiind gratuită.

La Delicatera, fiecare gust devine o poveste, iar fiecare poveste - o amintire de neuitat!

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri