Sticlele de apă personalizate sunt un cadou practic și util pentru clienții și angajații tăi. Sunt apreciate de toată lumea și o modalitate eco-friendly de hidratare întreaga zi. Au un design atrăgător și sunt ideale și pentru consolidarea relațiilor cu partenerii tăi de afaceri. De ce să le alegi și cum selectezi modele potrivite, află în rândurile următoare.

De ce să optezi pentru sticle de apă personalizate?

O sticlă de apă este un obiect pe care oricine îl poate folosi în orice contexte. Alegând sticle de apa personalizate drept cadou pentru clienții și angajații tăi, demonstrezi că pui accent pe un stil de viață sănătos. Îi încurajezi să se mențină hidratați și să reducă în același timp cantitatea de deșeuri plastice. Crești loialitatea clienților și satisfacția colaboratorilor atunci când oferi sticle personalizate. Îți arăți aprecierea pentru fidelitatea lor și le consolidezi legătura cu brandul tău.

De exemplu, atunci când un client va alege produsele tale și va primi o astfel de sticlă, va ține cont pe viitor și îți va alege din nou serviciile. Totodată, îți promovezi și brandul personalizându-le cu logo-ul și culorile companiei. Poți oferi astfel de articole la concursuri sau promoții. Pot fi incluse în cadrul evenimentelor și întâlnirilor de afaceri.

Când se simt apreciați, angajații vor fi mai motivați să lucreze. Oferindu-le sticle de apă, dar și alte accesorii de birou, cum ar fi pixuri și stilouri personalizate, le demonstrezi că îți pasă de munca prestată și îți arăți recunoașterea pentru eforturile depuse. Pentru noii angajați, poți include sticle de apă în pachetul de bun venit.

Totodată, te bucuri de promovare continuă. Oriunde vor ajunge sticlele tale personalizate, va ajunge și brandul tău. Fie că vor fi folosite la birou, acasă sau în călătorii, acestea vor deveni ambasadori silențioși, contribuind la creșterea vizibilității companiei pe care o conduci.

Cum alegi sticlele potrivite?

Există numeroase modele de sticle personalizate pe care le poți alege. În primul rând, optează pentru materiale ecologice, durabile și ușor de curățat. Alege modele rezistente la scurgeri pentru o utilizare plăcută. Designul ales joacă un rol esențial în impactul pe care dorești să-l obții. Selectează un design atractiv, care se potrivește cu identitatea brandului tău. Pentru că funcționalitatea și portabilitatea sunt două aspecte importante, alege sticle de apă practice, ușor de transportat. Modelele compatibile cu suportul auto, au mânere ce facilitează transportul sau dimensiuni potrivite pentru genți și rucsacuri, sunt printre cele recomandate.

Exprimă-ți atenția și aprecierea pentru clienți, angajați și colaboratori oferindu-le sticle de apă personalizate. Promovezi un stil de viață sănătos, eco-friendly și îți întărești relațiile cu persoanele care-ți susțin afacerea. Investește în astfel de produse personalizate, promovează-ți brandul și arată că îți pasă și de mediul înconjurător. Cadourile utile sunt de obicei și cele mai bine primite.

Sursa foto: canva.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri