Primul spectacol de dans imersiv la MINA

Primul spectacol de dans imersiv la MINA

MINA, Museum of Immersive New Art, lansează în premieră pe 12 aprilie, spectacolul de dans imersiv [IN BETWEEN]. Show-ul este conceput și regizat de Bobi Pricop alături de coregraful Filip Stoica, asistat de Simona Dabija, iar coloana sonoră a fost realizată de Alexei Țurcan. Universul vizual digital a fost semnat de studioul de animație Les Atelieres Nomad.

Când va avea loc: 12 aprilie, MINA.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: MINA

Artisan Food

Artisan Food

Cea de a VI-a ediție o vom desfășura, în aceeași atmosferă prietenoasă și jovială din inima Bucureștiului, la Hanu’ lui Manuc, în weekendul 30 - 31 Martie. Te așteptăm alături de mulți artizani locali din toată țara să înțelegem împreună ce inseamnă sustenabilitatea locală, interacțiunea directă cu sursa de hrană sănătoasă, trasabilitate, povești gastro-oenologice remarcabile, valorificarea unor rețete locale vechi, reinterpretări de produs. Vor fi degustări, facem educație privind consumul de produse locale, vorbim despre unicitate, sprijin și despre multe alte valori, așa cum te-am obișnuit.

Când va avea loc: 30 - 31 martie, Hanu’ lui Manuc.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Salonului Nautic Internațional București

Salonului Nautic Internațional București

Navigatorii din toată țara sunt așteptați la cea de a 14-a ediție a Salonului Nautic Internațional București. Un eveniment unic care reunește anual cele mai reprezentative companii din domeniu. Un eveniment care se adresează celor care îndrăgesc sporturile nautice. Vor fi expuse diferite tipuri de ambarcațiuni, motoare pentru bărci, accesorii, echipamente de navigație și evident bărci MadeInRomania.

Când va avea loc: 28 - 31 martie, Laminor Arena.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Pixabay

Târgul “100 de Tradiții Românești

Târgul “100 de Tradiții Românești

În perioada 29 – 31 martie 2024 vă invităm la Târgul “100 de Tradiții Românești”, organizat în curtea interioară a Muzeului Naţional al Ţăranului Român, din București, strada Monetăriei, nr. 3. Intrarea la târg este liberă.

Publicul este aşteptat să viziteze târgul, unde meşteşugarii ne vor încânta prin ingeniozitatea şi autenticitatea produselor lor, făcute cu multă migală şi cu mult suflet. Vor fi expuse icoane pe sticlă și pe lemn, ouă încondeiate, ceramică pictată cu motive populare, pristolnice, ii brodate cu mătase, zgărdane, scoarțe viu colorate, vâlnice, brâie, paftale, poale, pânză de casă, măști si papuși tradiționale.

Când va avea loc: 29 – 31 martie, Muzeului Naţional al Ţăranului Român.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

Angajatori de TOP

Angajatori de TOP

Evenimentul de carieră Angajatori de TOP se întoarce în primăvara aceasta pentru cea de a 36-a ediție! Pe 29 și 30 Martie, vă așteptăm la Sala Palatului, unde veți putea intra în contact cu cei mai renumiți angajatori din România. Fie că sunteți la început de carieră sau profesionist, acest eveniment vă este dedicat.

Când va avea loc: 29 - 30 martie, Sala Palatului.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock

Piața ALTFEL

Piața ALTFEL

La fiecare două săptămâni, te invităm să pășești în curtea mică și prietenoasă de pe strada Liveni și să iei contact cu noi, producătorii dedicați nevoilor tale!
Poți pleca acasă cu merinde și produse artizanale faine, făcute cu mult drag pentru tine, omul care dorește să cumpere ALTFEL, mai sănătos, mai responsabil, mai ... LOCAL!

Când va avea loc: 30 martie, Piata Altfel - Bucuresti.

Detalii despre eveniment.

Sursă foto: Shutterstock / Adisa

Sursa foto: MINA