Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
“FMI ne impune cresterea preturilor!” Inca o dovada din miile deja furnizate cu privire la diferentele mari dintre ceea ce li se spune romanilor si ceea ce se intampla in realitate, noteaza consilierul primului-ministru, Andreea Paul - Vass, pe blogul sau.

Datele BNR publicate astazi arata ca, la sfarsitul lunii martie, numarul total al cardurilor valide aflate in circulatie era de 12.527.052, dintre care 10.581.368 aveau functie de debit, iar 1.941.240 aveau functie de credit. Comparativ cu martie 2010, numarul cardurilor a scazut cu 2%, insa in timp ce numarul cardurilor de debit a crescut cu 0,4%, cel al cardurilor de credit a scazut cu 13,8%, noteaza BusinessDay.ro.

Pe acelasi blog a fost publicat astazi un articol despre companiile din mediul privat ce reincep angajarile. Dupa ce numarul oficial al salariatilor din economie a scazut permanent in ultimii doi ani, respectiv de la 4,8 milioane in toamna anului 2008, la 4,1 milioane la sfarsitul anului 2010, in luna martie 2011, numarul angajatilor a crescut cu 16.500 fata de februarie, si cum in sectorul public (administratie, invatamant, sanatate), numarul salariatilor a scazut cu 3.500 rezulta ca, in mediul privat, companiile si-au sporit personalul cu aproximativ 20.000 de angajati.

Citeste pe riscograma.ro care sunt cele 3 mici crize financiare pe care Dominique Strauss-Kahn le urmareste la televizorul din celula.

Panasonic anunta lansarea modelului Toughbook CF-53. Notebook-ul este companionul ideal in lucrarile pe teren usor, in deplasarile de business, oferind performantele superioare ale unui desktop dar si o autonomie de o zi. Fiind un model semi-ranforsat, Toughbook CF-53 poate fi expus la situatii de mediu mai grele, care ar face inutilizabil un notebook obisnuit, noteaza Dan Dragomir pe computerblog.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri