Revista Piata Financiara a acordat joi seara, in cadrul Forumului Pietei Financiare, premiile pentru jurnalism economic "Florin Petria", Ana Sabiescu, redactor Wall-Street.ro, fiind castigatoarea categoriei Macroeconomie.

Premiile s-au adresat jurnalistilor cu varsta maxima de 29 de ani, din presa scrisa si online, care in perioada 1 iunie 2010-31 mai 2011 au publicat articole pe teme macroeconomice, piata bancara, piata de capital, asigurari, pensii private sau business. Candidatii au putut trimite materialele de presa pana pe 7 iunie, fiind acceptate 2 materiale la o singura sectiune, la alegere.

Valoarea fiecarui premiu a fost de 500 de euro.

La categoria Business premiul a fost acordat Adelinei Mihai (Ziarul Financiar), pentru categoria Asigurari – Ana Raduta (Business Magazin), pentru categoria Piata de capital – Ramona Asiminei (Economic Times.ro) si pentru categoria Piata bancara – Alexandra Popa (Conso.ro).

Ana Sabiescu este redactor finante-banci si macroeconomie in cadrul wall-street.ro incepand cu august 2009 si este absolventa a Facultatii de Finante, Asigurari, Banci si Burse de Valori din cadrul ASE Bucuresti.

wall-street.ro este cea mai citita publicatie online business ca numar de vizitatori unici din Romania din ultima saptamana, conform Sati.ro, aceasta inregistrand in intervalul 6-12 iunie 226.546 de vizitatori unici.

Zona finante-banci reprezina una din principalele prioritati editoriale ale wall-street.ro, publicand zilnic stiri, interviuri si analize.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Cat economiseste un spital prin deschiderea propriei bucatarii