Revista blogurilor de business: Stam cu chirie sau cumparam o locuinta?

Cititi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.

Stam cu chirie sau cumparam o locuinta? Cum se prezinta situatia in 2011, scrie Cristian Orgonas pe blogul sau. Pretul unui apartament reprezinta echivalentul a cel putin 200 de chirii medii lunare, ceea ce inseamna ca randamentul net (dupa ce am scazut impozitele – presupunand ca sumele sunt declarate) adus proprietarului se situeaza la cel mult 5%, procentul fiind destul de mic daca ne gandim ca dobanzile nete platite de banci la depozitele in euro ajung si la 3,5%.

Facebook scade si in Romania, la 3,4 milioane de utilizatori, anunta Iulian Comanescu.Dupa stirile din diferite surse despre scaderea numarului de utilizatori ai Facebook din diferite tari zise cu traditie, acest parametru se duce in jos si in Romania.

In ultima vreme sunt intrebat in permanenta: cum urmaresti tu 2000 de oameni pe twitter? Chiar ii urmaresti?, scrie Bobby Voicu pe blogul personal.

Cristian Manafu isi propune 2 obiective pentru 2012. "Ma uit de cativa ani la doua evenimente mari internationale, CES si Cannes Lions, dar nu am avut niciodata pornirea reala de a merge sa le vizitez. Asa ca acum imi propun ca anul viitor sa merg in Las Vegas (in ianuarie) si la Cannes (in iunie)", scrie el pe blog.

Metropotam pitchuieste 250.000 de euro la VentureConnect, scrie Pahomi.ro.

14 proiecte la VentureConnect noteaza si Orlando Nicoara pe blogul sau.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri