Un criminal surprinzător - 5 noiembrie

Un criminal surprinzător - 5 noiembrie

Serialul dramatic suedez The Unlikely Murderer este o interpretare ficțională a modului în care Stig Engström, graficianul considerat probabilul asasin al lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, a reușit printr-o combinație de tupeu, noroc și o poliție în derută să scape de litera legii până în ultima clipă a vieții. Ce știm despre Stig Engström? Cum a putut poliția să-l lase să scape, deși era pe urmele sale? Asasinatul nu a fost planificat bine, Engström a procedat greșit de la bun început și aproape nimeni nu i-a crezut minciunile despre ceea ce a făcut în acea noapte fatidică din 1986, în Stockholm, Suedia.

Sursa foto: Netflix

Aroma iubirii - 5 noiembrie

Aroma iubirii - 5 noiembrie

O tânără din Los Angeles fără noroc în dragoste folosește o aplicație de întâlniri prin care cunoaște și se îndrăgostește de un tip de pe Coasta de Est. Ea decide să îi facă o vizită-surpriză de Crăciun și descoperă că a fost înșelată, în spatele profilului online ascunzându-se altcineva. Comedia romantică reconfortantă redă încercările ei de a găsi iubirea adevărată.

Narcos: Mexic (sezon 3) - 5 noiembrie

Narcos: Mexic (sezon 3) - 5 noiembrie

Având acțiunea plasată în anii '90, în plin avânt al globalizării afacerilor cu droguri, sezonul 3 analizează războiul care izbucnește după arestarea lui Felix. Pe măsură ce cartelurile proaspăt devenite independente se luptă să supraviețuiască tulburărilor politice și escaladării violenței, apare o nouă generație de baroni ai drogurilor mexicani. Dar în acest război, adevărul este prima victimă, iar fiecare arestare, crimă și răpire nu fac decât să îndepărteze și mai mult momentul unei victorii reale...

Un tată de Crăciun - 7 noiembrie

Un tată de Crăciun - 7 noiembrie

Patru surori care se dușmănesc au parte de un curs intensiv de conviețuire în familie atunci când tatăl lor înstrăinat apare de Crăciun la luxosul lor conac strămoșesc.

Mirajul identității - 10 noiembrie

Mirajul identității - 10 noiembrie

O adaptare după apreciatul roman omonim din 1929 al Nellei Larsen, Mirajul identității spune povestea a două femei de culoare, Irene Redfield (Tessa Thompson) și Clare Kendry (Ruth Negga, nominalizată la Oscar), care pot „trece” drept albe, dar care aleg să se poziționeze de părți opuse ale graniței culorii în timpul Renașterii din Harlem, în New Yorkul de la sfârșitul anilor '20. După o reîntâlnire întâmplătoare între două vechi prietene din copilărie într-o după-amiază de vară, Irene îi deschide lui Clare, nu fără ezitare, ușa casei ei. Aici, Clare reușește să intre în grațiile soțului (André Holland) și familiei lui Irene și, în scurt timp, și al cercului ei social mai larg. Pe măsură ce viețile lor devin din ce în ce mai strâns legate, Irene își vede existența cândva liniștită dată peste cap de Clare, iar Mirajul identității se transformă într-o analiză tulburătoare a obsesiilor, reprimării și minciunilor pe care oamenii și le spun lor înșiși și celorlalți pentru a-și proteja realitățile atent construite.

Animal - 10 noiembrie

Animal - 10 noiembrie

Fie că e vorba de inteligența lor uluitoare, de abilitățile de vânătoare sau de calitățile surprinzător de umane, unele creaturi ne fascinează pe măsură ce începem să le descoperim adevărata natură. Cu un stil contemporan și folosind cele mai recente tehnologii de filmare, ANIMAL ne prezintă opt familii carismatice. Imagini uluitoare, o sonorizare fascinantă și ultimele descoperiri științifice ne poartă în lumea lor pentru a descoperi ce îi face diferiți. Fiecare episod este centrat pe un anumit personaj – o leoaică cu pui, o familie de câini sălbatici, un pui de cangur și o tânără caracatiță gigant de Pacific – prilejuindu-ne, însă, întâlnirea și cu alte specii carismatice. Serialul ne oferă o incursiune emoționantă, captivantă și revelatoare în lumea unora dintre cele mai maiestuoase creaturi de pe Pământ.

Red Notice - 12 noiembrie

Red Notice - 12 noiembrie

Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă. În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot). Aventura amețitoare care urmează îi poartă pe cei trei în jurul lumii, pe ringul de dans, într-o închisoare izolată, în junglă și, cel mai grav pentru fiecare dintre ei, îi ține mereu unul în compania celuilalt. Din distribuția de excepție mai fac parte Ritu Arya și Chris Diamantopolous. Bazat pe scenariul lui Rawson Marshall Thurber (Agenți aproape secreți, Infernul din zgârie-nori) care semnează și regia și produs de Hiram Garcia, Dwayne Johnson și Dany Garcia din partea Seven Bucks Productions, compania Flynn Picture Co., care îi aparține lui Beau Flynn și Bad Version, Inc., compania lui Thurber, Red Notice este un joc sofisticat de-a șoarecele și pisica (intervine și o a doua pisică), ce ne poartă într-o călătorie prin întreaga lume.

Regele tigrilor - 17 noiembrie

Regele tigrilor - 17 noiembrie

Cu Joe Exotic după gratii și Carole Baskin gata să preia infama lui grădină zoologică, povestea nominalizată la premiul Emmy continuă în aceeași manieră halucinantă și în Regele tigrilor 2, în care apar noi informații despre motivația, trecutul și secretele celor mai cunoscuți proprietari de feline de talie mare din America. Vechi dușmani și așa-ziși prieteni, printre care Jeff Lowe, Tim Stark, Allen Glover și James Garretson, revin pentru încă un sezon de crime, haos și nebunie curată. Doar nu credeai că știi deja întreaga poveste?!

Cowboy Bebop 19 noiembrie

Cowboy Bebop 19 noiembrie

COWBOY BEBOP este un western spațial plin de acțiune despre trei vânători de recompense, cunoscuți și sub numele de „cowboy”, care încearcă să scape de trecut. Pe cât de diferiți, pe atât de mortali, Spike Spiegel (John Cho), Jet Black (Mustafa Shakir) și Faye Valentine (Daniella Pineda) formează o echipă de răzvrătiți sarcastici, gata să-i vâneze pe cei mai periculoși criminali din sistemul solar... pentru o anumită sumă, desigur. Dar ironiile și glumele nu-i pot duce prea departe și, în final, trecutul îi va ajunge din urmă.

Apusul e de vânzare - 24 noiembrie

Apusul e de vânzare - 24 noiembrie

Proprietăți de lux. Multă dramă. Brokerii imobiliari de elită de la Oppenheim Group se întorc! Apusul e de vânzare, un serial reality Netflix plasat în lumea afacerilor cu imobile de lux din Los Angeles, urmărește șapte dintre agentele imobiliare cu cel mai mare succes din oraș, care lucrează împreună sub același acoperiș, la agenția numărul 1 din Hollywood Hills și de pe Sunset Strip. Muncesc din greu și joacă tare, concurând cu ceilalți agenți de pe piața acerbă din Los Angeles, dar și una cu cealaltă. Aceste doamne sunt dispuse să facă orice pentru a câștiga, dar încearcă să-și protejeze viețile private. În acest sezon vor avea parte de proprietăți și mai năucitoare, noi iubiri șocante și adevăruri-bombă care le vor schimba viețile, relațiile și carierele pentru totdeauna. Bun venit la Apusul e de vânzare!