Actriţa americană Jada Pinkett Smith l-a acuzat pe soţul său, Will Smith, că a reacţionat „în mod exagerat” la ceremonia premiilor Oscar, precizând că nu „avea nevoie să o protejeze”.

Jada Pinkett Smith, care menţine de 25 de ani o căsătorie deschisă cu Will Smith, nu încetează să surprindă, a scris G4Media, preluând ziarul spanion ABC.

Citește și: [VIDEO] Will Smith l-a pălmuit pe Chirs Rock LIVE la premiile Oscar. Ulterior a câștigat și un premiu

Dacă în urmă cu o săptămână părea să fie considerată vinovată pentru reacţia înfuriată a soţului său la gala premiilor Oscar, în prezent actriţa a pasat întreaga responsabilitate asupra recentului laureat a premiului Oscar, lăsându-l singur în faţa oprobiului public.

Jada nu este totuşi „supărată” pe Will Smith, după palma pe care acesta i-a dat-o lui Chris Rock, dar şi-ar fi dorit să nu fi existat acest contact fizic. „S-a lăsat dus de acel moment încins şi a reacţionat în mod exagerat”, a declarat ea unor surse apropiate.

„Atât el cât şi ea ştiu acest lucru. Sunt de acord că el a reacţionat într-un mod exagerat”, a declarat în exclusivitate sursa pentru publicaţia Us Weekly.

După această agresiune asupra lui Chris Rock, care glumise pe seama alopeciei soţiei sale, evenimentele s-au succedat intempestiv, astfel încât Will Smith a fost nevoit să se interneze într-o clinică pentru gestionarea stresului.

Potrivit Us Weekly, cea care a provocat situaţia asigură că nu dorea ca soţul ei să se implice într-o altercaţie ca să o apere. „Ea face parte din acele femei care nu au nevoie de protecţie. Nu avea nevoie de ceea ce a făcut el. Nu avea nevoie de o astfel de protecţie”, a precizat sursa, care asigurat însă, că „Jada va fi alături de el”.

Academia de film americană (AMPAS) se reuneşte vineri pentru a decide eventuale sancţiuni împotriva lui Will Smith. AMPAS a precizat că această reuniune a fost devansată cu zece zile, având în vedere că Will Smith a demisionat între timp din această instituţie.

Actorul american nu va mai avea astfel nevoie de o perioadă suplimentară pentru a-şi pregăti apărarea în această procedură disciplinară ce ar fi putut să ducă la suspendarea sau expulzarea starului hollywoodian din rândurile organizaţiei.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri