Pentru 2009, George Weiner, CEO Bilet.ro estimeaza ca numarul evenimentelor va creste cu 25% fata de anul trecut. Anul trecut, Bilet. ro a vandut bilete la peste 150 de evenimentele.

In primul an de existenta, categoria cea mai exploatata a constituit-o vanzarea de bilete la concerte, iar in 2008, Bilet.ro a intrat si pe segementul sportului. A vandut bilete atat la meciurile de fotbal, cat si la cele de box, handbal si tenis. De asemenea, a oferit bilete la evenimente ce au acoperit un public larg, de la copii pana la adulti.

Printre evenimentele mediatizate in 2008 s-au numarat si AG Winberger- The Guitar Man Tour, Anim’Est, Snoop Dogg, Alessandro Safina si Earth, Wind and Fire.

In afara tarii, Bilet.ro a oferit bilete la concertele Madonna, John Bon Jovi, Celine Dion, Kylie Minogue, Iron Maiden si Coldplay.

Pentru 2009, Bilet.ro doreste sa se extinda si pe segmentul de targuri si expozitii: “potentialul nostru este orice sala sau eveniment unde este nevoie sa se vanda accesul”, spune George Weiner.

Citeste si:

In 2008, Bilet.ro a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de 40% fata de anul 2007, primul an de existenta al proiectului online.

Obiectivele stabilite la inceputul anului 2008 au fost atinse: Bilet.ro si-a consolidat pozitia pe piata biletelor online, si-a atins targetul de bilete vandute si a avut o evolutie peste nivelul planificat. De asemenea, reteaua de magazine partenere s-a dezvoltat si a ajuns in prezent la 35 de puncte de vanzare a biletelor.

A vandut bilete la peste 150 de evenimente, atat in tara, cat si in restul Europei, numarul acestora dublandu-se fata de anul precedent. Numarul biletelor comandate online a crescut cu aproape 50% fata de 2007, iar totalul biletelor vandute in 2008 a fost de 220.000.

In 2009, Weiner spune ca va mai deschide inca 20 de centre de vanzare, in special in Bucuresti, dar si in tara.

Bilet.ro a luat nastere in martie 2007 si a fost prima retea nationala de emitere, printare si vanzare bilete. Bilet.ro detine 35 de puncte de vanzare in 22 de orase ale tarii si unul dintre cele mai vizitate website-uri din domeniu. Bilet.ro deserveste peste 15.000 de clienti in toata tara, acoperind o gama larga de evenimente, oferind servicii exclusive de vanzare bilete.