Co-fondator al trustului de presa Expres imediat dupa Revolutie, Cornel Nistorescu a condus revista cu acelasi nume, iar in 1997 a devenit directorul cotidianului “Evenimentul Zilei”.

De asemenea, Nistorescu s-a numarat printre fondatorii primului post national privat de radio din Romania, Europa FM, dar si al postului local de radio Total FM.

Cornel Nistorescu este de cativa ani unul dintre principalii colaboratori ai postului de televiziune Realitatea TV.

In acelasi timp, Adrian Ursu, redactor-sef al publicatiei Cotidianul in ultimul an, a fost promovat director editorial al Realitatea TV. si va continua sa realizeze emisiunea din prime time, ”Ora de foc”.

Co-fondator al ziarului Gandul, Adrian Ursu s-a alaturat grupului Realitatea-Catavencu in 2007, ca membru al consiliului editorial Cotidianul si realizator de talk-show la Realitatea TV.

Grupul Realitatea-Catavencu are operatiuni in televiziune, radio, publishing si new media. Portofoliul Grupului cuprinde produse media precum Realitatea TV, The Money Channel, CineStar, ActionStar si ComedyStar, Academia Catavencu, Cotidianul si retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM.