In aceasta toamna, Evensys si Activia dau startul unei serii de evenimente dedicate femeilor active in mediul online romanesc, primul de acest gen fiind Conferinta WOW (Women On Web).
Printre speakerii primei editii WOW se numara Cristina Bazavan (redactor-sef, Tabu), Dragos Bucurenci (activist, MaiMultVerde), Bogdana Butnar (director of new stuff, Headvertising), Bobby Voicu (antreprenor online si blogger), Sandra Pralong (civil society activist), Cori Gramescu (director general LadyFit Gym), Andrei Rosca (fondator Pawnee), Cristina Chipurici (project manager Monden.info) si Crina "Coco" Popescu (alpinist) si Marius Nedelcu (muzician).

“Realitatea ne motiveaza foarte mult sa facem acest eveniment prin care intentionam sa sustinem ideile si performantele femeilor active in mediul online. Este o conferinta care aduce pur si simplu o viziune optimista si proaspata, fara accente feministe. In acest moment, femeile au depasit ca prezenta barbatii pe web. Pe Twitter, Facebook si Hi5 sunt mai multe femei decat barbati la nivel mondial”, afirma Cristian Manafu, manging partner Evensys.

Potrivit unui studiu recent realizat de trafic.ro, femeile reprezinta aproximativ 53% dintre utilizatorii actuali de Internet.

Women On Web este primul eveniment dintr-o serie pe care Activia, brand al Danone Romania, le va lansa in perioada urmatoare, ce isi propune sa ofere o platforma de comunicare si expresie pentru persoanele active in mediul online.

Evensys dezvolta conferinte si seminarii proprii, ce acopera 5 arii de expertiza: marketing&comunicare, Internet&new media, financiar&investitii, real estate si retail.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri