Mihnea Vasiliu, fostul director executiv al Realitatea Media, va prelua managementul operatiunilor Ringier Romania, inlocuindu-l pe Marius Hagger.

Mihnea Vasiliu (44) isi va prelua noul rol de General Manager al Ringier Romania la mijlocul lunii noiembrie. El ii va raporta direct lui Florian Fels, CEO Ringier Central Europe. Cea mai recenta functie detinuta de Vasiliu este aceea de director executiv al companiei Realitatea Media. Anterior, acesta a detinut functia de CEO al Media Pro Group.

Vasiliu este absolvent al Facultatii de Electronica din cadrul Institutului Politehnic Bucuresti si detine un MBA obtinut la London Business School. Este casatorit si are trei copii.

Mihnea Vasiliu preia conducerea companiei Ringier Romania de la Marius Hagger. Asa cum a fost anuntat si in iulie, Hagger va parasi compania Ringier pentru o pozitie in cadrul grupului NZZ din Elvetia,.

“Am toata increderea ca Mihnea Vasiliu, cu experienta sa dovedita pe piata media din Romania si in special datorita calitatilor sale strategice, va influenta in mod decisiv dezvoltarea afacerii noastre din Romania“, spune Florian Fels, CEO Ringier Central Europe.

Ringier Romania are aproximativ 400 de angajati si publica, printre altele, ziarul tabloid Libertatea, revistele dedicate tinerilor Bravo si Bravo Girl!, precum si revistele pentru femei Unica si Bolero; de asemenea, detine portaluri de internet si o tipografie.

Sursa foto: paginademedia.ro


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Media & Pub »Citeste si
Consiliul Concurentei analizeaza tranzactia Gazeta Sporturilor-Ringier
Setari Cookie-uri