Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• In BusinessDay.ro citim despre cat ar trebui sa fie salariul mediu in Romania luand in calcul productivitatea muncii si costul vietii Avand in vedere reactiile generate de un articol recent, autorul a considerat util sa revina pe marginea subiectului numit “salarii”, insa de data aceasta luand in calcul doua variabile: productivitatea muncii si costul vietii in Romania si Germania.

Cristian Manafu face referire la un nou studiu Fresh.ro cu privire la audientele blogurilor din Romania. Conform SATI, la nivel urban, 2,8 milioane de romani au declarat ca citesc bloguri. Adica mai mult de jumatate dintre utilizatorii “numarati” de SATI.

• Pentru ca azi vor fi multi care vor invoca situatii exceptionale in strazi sau in sali si vor vorbi de revolutii si contrarevolutii, apeluri la schimbare si apeluri la liniste, Cristian Parvan ne propune sa urmarim un discurs dintr-o alta situatie, alt spatiu, alta evolutie, cu alte etichete dar cu fenomene similare.

• Pe ricograma.ro citim articolul Cum a ajuns Hidro un butoi cu miere, in care autorul sustine ca scandalul Alro este doar ultimul episod dintr-un serial de capa, spada si tradare financiar-contabila vechi de 40 de ani.

• Dan Popa face o trecere in revista a indiciilor care arata care va fi soarta motiunii: Soarta motiunii se cunoaste deja. Trebuie doar interpretate Semnele!

Razvan Pascu ne arata pe pagina personala de Internet cum putem sarbatori Halloween-ul in Romania. In Romania, Halloween-ul este unica ocazie din an cand Castelul Bran poate fi vizitat toata noaptea, iar strainii iubesc acest lucru tocmai pentru ca in ghidurile turistice din strainatate castelul este prezentat ca un loc bantuit de fantome si vampiri.

• Blogul Institutului Ludwig von Mises Romania posteaza discursurile profesorului de economie Jesus Huerta de Soto la conferintele tinute recent la noi in tara.

Reportervirtual. ro face o trecere in revista a stirilor celor mai importante stiri depre presa.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri