Revista blogurilor de business: FMI, un fel de CAR

Afla aici ce subiecte trateaza astazi blogurile de business.

• BusinessDay.ro face o analiza asupra flexibilitatii pietei fortei de munca din Romania. "Nu este un secret pentru nimeni faptul ca piata muncii din Romania este una dintre cele mai rigide din Uniunea Europeana, companiile care activeaza aici intampinand greutati semnificative atunci cand doresc sa angajeze sau sa concedieze personal".

• "Ai intre 38 si 45 de ani? Ti-ai ales un fond de pensii private?" - scrie Razvan Pascu, intr-un articol despre ce au promis acum trei ani fondurile de pensii private si care este situatia in prezent.

• FMI, un fel de CAR (Casa de Ajutor Reciproc), scrie Hymerion.ro, analizand situatia tensionata provocata de ordonanta creditelor in cadrul discutiilor dintre Romania si FMI pentru un nou imprumut.

• Noile contracte de la Adevarul baga toti angajatii in probe, scrie ReporterVirtual. Nici sefii nu scapa: penalizari de zeci de mii de euro.

• Pe blogul Institutului Ludwig von Mises din Romania citim despre "cea mai proasta idee a Romaniei", in opinia lui Florin Rusu.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri