Aflati care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
Intre 1990 si 2010 investitiile in economie au totalizat 260 miliarde, suma din care 55% reprezinta investitiile realizate doar in ultimii 5 ani. Cum a variat suma anuala investita, care au fost sursele de finantare si destinatiile acestor investitii, scrie Businessday.

Compania de cercetare eMarketer estimeaza ca Facebook va incasa anul acesta 2,19 miliarde de dolari in SUA si alte 1,86 miliarde de dolari la nivel global, noteaza Cristian Manafu.

Orlando Nicoara scrie despre faptul ca Apple a avut venituri de 26,74 miliarde de dolari trimestrul al patrulea din 2010, depasind cu aproape 2,5 miliarde USD estimarile analistilor de pe Wall Street. Apple a a vandut 19,4 milioane iPod-uri, 16,2 milioane iPhone-uri, 7,3 milioane iPad-uri si 4,1 milioane de calculatoare Macintosh in ultimele trei luni din 2010.

Pe blogul Riscograma.ro puteti citi trei agumente pro si contro impozitului pe terenul nelucrat.

Despre acelasi subiect puteti citi si pe Logec.ro, Bogdan Glavan scriind de asemenea, ca, pe acelasi principiu, ar trebui introdus si impozitul pe munca, masina sau ideea nefolosita.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri