Cristian Manafu anunta pe blogul sau ca au inceput inscrierile in Digital Marketing Report 2011. Digital Marketing Forum aduce in fiecare an Digital Marketing Report, un ghid de new media util oamenilor de marketing din companii. Anul acesta va include o colectie de tendinte din marketingul interactiv pentru 2011, rezultalele studiului “Online Leading Brands” si lista agentiilor interactive, publisherilor, furnizorilor de servicii online etc. Mai sus vedeti lista de anul trecut, scrie el.

Gadgeteer Awards: Care este cel mai bun smartphone?, scrie Victor Kapra. Vor rezulta doua topuri: unul al echipei de contributori ai Gadgeteer si unul realizat de voi, publicul cititor.

Foametea alimentata de panica, scrie Moise Guran pe blogul biziday.ro. L a nivel mondial autoritatile suprastatale au intrat intr-un soi de panica. Vine foametea oameni buni, iar omenirea nici ca se astepta la asa ceva. Preocuparea de baza la Bruxelles dar si la sediul ONU din New York este acum hranirea miliardelor de oameni ai planetei.

Citeste si:

Romania a atras fonduri europene de 1,1 miliarde euro anul trecut, afirma Cristian Orgonas pe blogul businessday.ro.

Radu Zilisteanu scrie despre Fondul Proprietatea. In primul rand trebuie subliniat ca listarea Fondului Proprietatea reprezinta o transparentizare imbucuratoare. Un alt element pozitiv este reprezentat de volumul tranzactiilor din prima zi.