Valoarea actiunilor Facebook s-a redus dupa un raport al Capstone Investments care spunea ca numarul de utilizatori ai celei mai mari retele sociale din lume a scazut in ultimele sase luni, scrie Businessweek.com.
Valoarea actiunilor s-a redus cu 0,6%, pana la 28,09$/actiune la inchiderea sedintei bursiere din New York, scaderea adaugandu-se la reducerea de 8,1% de ieri. Actiunile Zynga, companie ce genereaza “grosul” veniturilor din Facebook, s-au redus cu 5,2%, pana la 4,58$/actiune.

Numarul de utilizatori din SUA s-a redus cu 1,1% in ultimele sase luni, conform lui Rory Maher, analist al Capstone. In 23 de tari unde Facebook detine cel putin 50% cota de piata, cresterea a fost foarte mica sau numarul utilizatorilor chiar a scazut, in cazul a 14 state, in ultimele trei luni.

Facebook raporta lunile trecute un numar de 901 milioane de utilizatori. Oficialii companiei nu au comentat pe marginea raportului.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri F