Compania americana Yahoo a realizat mai multe update-uri ale serviciului de fotografie Flickr, inclusiv o prima pagina mai mare si mai curata ce include fotografii la rezolutii mari, dar si un terabit gratuit per utilizator pentru stocarea pozelor in cloud.

A fost de asemenea modificat si sistemul de slideshare, textul fiind redus. Utilizatorii au optiunea de a adauga muzica in background cand se uita la fotografii. Ele pot fi impartasite pe Facebook, Twitter, Pinterest si noul serviciu de blogging achizitionat de companie pentru 1,1 miliarde de dolari, Tumblr.

Cu toate acestea, multi utilizatori ce au platit pentru versiunea Pro se plang pe forum ca nu pot sa realizeze downgrade catre un cont gratuit. Aparent, Flickr Pro nu mai este disponibil, fiind inlocuit cu Flickr Ad Free, scrie presa internationala.

Odata cu modificarile, compania a lansat si aplicatia Flickr pentru smartphone-urile Android si tabletele cu acelasi sistem de operare. Varianta pentru iOS este disponibila din decembrie.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
[FOTO] Profesorii, intrebati prin formulare ce opinie au despre PSD