Dan Calugareanu are peste 12 ani de experienta in comertul online si, dupa aceasta perioada, este in mod sigur unul dintre managerii care poate oferi sfaturi in cunostinta de cauza. “Sunt lucruri mai importante decat banii. Nu trata clientul tau vazand in el doar buzunarul sau portofelul acestuia!”, spune el, intr-un scurt interviu pentru wall-street.ro.

Magazinultau.ro este un magazin de comert electronic pentru produse IT si conexe operat de Alliance Computers, companie care activeaza de 12 ani pe piata de import, distributie si retail IT.

Pe langa acest sfat, Calugareanu puncteaza ca, de-a lungul anilor, a invatat sa transmita starea de bine, “bucuria afacerii”, si sa imbine aceste lucruri cu bucuria de a face bine. “Aduce mult pe termen lung”, puncteaza Calugareanu.

Ai si tu un business in eCommerce? Vrei sa ai sansa de a aparea in paginile Wall-Street.ro? Contacteaza-ne la adresa AfacereaMea@Wall-Street.ro si ofera-ne cateva informatii succinte despre business-ul tau!

De asemenea, este important sa pastrezi un echilibru permanent intre soliditatea firmei si flexibilitatea acesteia.

Citeste si:
VTEX lanseaza in Romania programul VTEX Partner Insights
VTEX lanseaza in Romania...

In cei peste 12 ani la conducerea MagazinulTau.ro este inevitabil sa nu gresesti, uneori. Calugareanu a fost deschis si, din propria experienta, ridica un semn de exclamare tinerilor antreprenori:

“Am avut un moment cand am considerat ca sunt tanar si n-am nimic de pierdut daca incerc o anumita ofertare comerciala mai riscanta. Realitatea este ca atunci cand pierzi un contract substantial doar pentru ca ai crezut ca nu ai nimic de pierdut nu intelegi pe loc, dar te marcheaza pe termen mai lung”, spune el.

MagazinulTau.ro a generat in 2012 afaceri de circa 5 mil. de euro, urmarind pentru 2013 venituri de 6 mil. de euro.

In prezent, directorul companiei spune ca nu e nimic stabilit in ceea ce priveste intrarea pe mai multe game de produse, urmand exemplul unor concurenti precum eMag.ro, Elefant.ro sau EvoMag.ro. “Suntem in diverse discutii, dar nu e nimic stabilit. La acest moment, nu vom extinde gama, ci o vom consolida pe cea existent”, spune Dan Calugareanu.

Citeste si:
Romanii cheltuiesc cel mai mult in online pe sejururi
Romanii cheltuiesc cel mai...

In viitorul apropiat si mediu, principala provocare este legata de o rata de conversie mai buna.

“Am fost printre cei care au educat piata. Am transmis mereu un mesaj pozitiv.

Poate ca uneori nu am avut prospetime, dar am incercat mereu sa ne comportam corect fata de clientii si de partenerii nostri. Principala provocare e legata de o rata de conversie mai buna”, incheie Dan Calugareanu.

Citeste si:
Ziua a doua din Retail Arena: livrari, automatizari si omnicanal
Ziua a doua de Retail Arena:...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea New Media »Citeste si
Black Friday va depasi in acest an granita istorica de 300 MIL. euro