Aici bucatarasii isi vor primi oaspetii si vor organiza workshopuri culinare, prezentari de produs, vor fotografia si filma retete! “Pentru ca siteul nostru este un colt de internet unde lumea este mai buna, exista o implicare activa a foarte multor bucatarasi in acest proiect. Spre exemplu, Alia, o tinara studenta la arhitectura, ni s-a alaturat pentru a ne ajuta cu designul pentru interior. Si, cum tinerii romani sint foarte talentati, am mizat pe mina ei si bine am facut, caci ne place tare mult cum a gindit spatiul!”, a marturisit Irina Roman, managing partener www.bucataras.ro.

Bucataria va fi utilata cu aparatura premium, marca Electrolux, un partener al Bucataras.ro care, ca si Delaco, nu a ezitat sa se alature proiectului, iar inaugurarea Casei Bucatarasilor este estimata jumatatea lui martie!

In paralel, Bucataras.ro si Delaco inoveaza printr-un proiect integrat “raft supermarket - online”, un concurs simpatic in care participantii sint provocati sa participe la desemnarea Mr DeSenvis, cel mai frumos sandwich! Astfel, Delaco a pus stickere Bucataras pe cascavalul DeSenvis, iar platforma online www.bucataras.ro va gazdui acest concurs inedit de frumuste, cu un mare premiu pe masura: un aparat DSLR Canon 100D cu obiectiv 18-55 mm. Concursul va fi integrat si cu pagina de facebook a siteului, care este, la rindul ei, cea mai activa in zona de food cu aproape 300.000 de prieteni (conform facebrands.ro).

Lider al siteurilor culinare din .ro inca din 2012, www.bucataras.ro este in portofoliul Internet Corp si in acest an si are constant 100.000 de vizitatori unici pe zi.