Aplicatia Tradeville ofera investitorilor o modalitate usoara si la indemana de a urmari in timp real, de pe iPhone, situatia actiunilor si instrumentelor derivate detinute in portofoliu, evolutia fiecarui simbol din momentul achizitiei si a situatiei sumelor de bani disponibile pentu investitii, se anunta in comunicat.

Aplicatia este dimensionata special pentru a oferi cele mai importante facilitati ale platformei Startrade 2.0. Tranzactionarea se face in mod securizat pe baza autentificarii clientului prin introducerea aceleiasi parole utilizate pentru platforma web.

“Crearea versiunii pentru iPhone a platformei de tranzactionare Startrade 2.0 reprezinta o continuare eforturilor noastre de a face piata de capital mai accesibila investitorilor. Tehnologia castiga pe zi ce trece un rol din ce in ce mai important in pietele financiare, iar pentru o companie este esential sa ofere servicii de calitate si in ritm cu viteza dezvoltarilor. Odata cu lansarea aplicatiei Tradeville consolidam conceptul de tranzactionare mobila, de oriunde si oricand”, a declarat Mihaela Biciu (foto), director general Tradeville.

Aplicatia poate fi folosita si de persoanele interesante de companiile listate la BVB, insa datele sunt oferite sunt intarziate cu 15 minute.