Patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti sunt suspectati de fapte de coruptie, iar trei dintre acestia au fost adusi la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru a fi audiati, conform surselor judiciare.

Potrivit surselor citate, cei trei judecatori ar fi fost ridicati de la Tribunalul Bucuresti, in baza unor mandate de aducere. Sursele judiciare au precizat ca si in cazul celui de-al patrulea judecator s-a emis mandat de aducere, dar acesta nu a fost deocamdata adus la Directia Nationala Anticoruptie (DNA) pentru ca urmeaza sa fie ridicat de acasa sau din alt loc, informeaza Mediafax.

Cei patru judecatori sunt de la Sectia Comerciala a Tribunalului Bucuresti si sunt suspectati ca ar fi savarsit fapte de coruptie in legatura cu solutionarea unor litigii in cauze de insolventa, in sensul ca ar fi avut intelegeri cu lichidatori judiciari, au mai spus sursele citate. La DNA a fost solicitata o ambulanta, pentru o persoana careia i s-ar fi facut rau, insa deocamdata nu se stie daca este vorba despre unul dintre cei trei judecatori.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Unde a fost trimis sa lucreze un medic acuzat de coruptie
Setari Cookie-uri