In pofida dorintei de a se integra in mijlocul poporului, gestui politicianului Elena Udrea a fost aspru criticat pe reteaua de socializare, fiind acuzata de faptul ca tableta iPad din mana si geanta foarte scumpa nu se integreaza in peisajul de alimentara.

Comentarii de tipul "cata ipocrizie!", "Fereasca D-zeu sa ajungi in functia tintita....ce a fost pana acum...dar ce va fi...." sau "sa fim realisti, se imbraca de la gucci si alte firme si mananca salam victoria. asta e pentru prostii care o cred, de campanie" au fost doar cateva dintre comentariile usturatoare care au aparut in urma postarii de pe Facebook.

Elena Udrea, presedintele Partidului Miscarea Populara, a inceput in forta campania electorala, cel putin pe reteaua de socializare Facebook. Recent, Udrea afirma, pe Facebook, ca lupta pentru Cotroceni se va da intre "mostenitoarea" lui Traian Basescu si "mostenitorul" lui Adrian Nastase.

"Gata cu joaca lui Victor Ponta de-a presedintele de partid si de-a prim-ministru, acum ca i s-a intors seful! Pe de alta parte, din acest moment, este fara dubii ca lupta pentru Cotroceni se da intre «mostenitoarea lui Traian Basescu» si «mostenitorul lui Adrian Nastase»", scrie Udrea pe pagina de Facebook.

Citeste si:

Elena Udrea a declarat,saptamana trecuta, ca "va fi mai mult decat mostenitoarea lui Traian Basescu", ca modelul ei de presedinte este cel "de presedinte luptator" si ca isi va lansa candidatura pe 21 septembrie, in aceeasi zi cu lansarea oficiala a lui Victor Ponta, scrie Mediafax.

Elena Udrea i-a multumit, intr-o conferinta de presa, lui Traian Basescu pentru sustinerea publica pe care i-o acorda acum si in toata carierea ei de om politic si a aratat ca va sustine continuarea reformelor incepute in mandatul presedintelui, dar, in acelasi timp, va "adauga personalitatea, caracterul si proiectele proprii".