Purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet, a precizat, duminica, ca la Biroul Electoral Central nu a fost inregistrata pana la aceasta ora niciun fel de solicitare din partea Ministerului Afacerilor Externe legata de prelungirea programului votarii dupa ora 21.00. Declaratia vine dupa ce Teodor Melescanu, minstrul afacerilor externe, a declarat ca a cerut BEC prelungirea, dar a fost respinsa solicitarea.

Intrebat despre afirmatiile ministrului de Externe, Teodor Melescanu, care a sustinut ca a solicitat BEC prelungirea votului, Muhulet a raspuns ca o astfel de cerere nu a fost inregistrata la Biroul Electoral Central, relateaza Mediafax. Marian Muhulet a mai spus ca MAE nu a facut o astfel de propunere nici anterior zilei de duminica.

Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat, duminica, dupa vot, ca nu a votat in Paris pentru ca a considerat decent sa nu ia locul unui roman din diaspora si, raspunzand unei intrebari despre prelungirea votului, a spus ca a trimis la BEC propunerea, dar aceasta a fost respinsa.

Duminica seara, presedintele Traian Basescu solicita Guvernului o intrunire de indata in care sa emita o ordonanta de urgenta care sa prelungeasca programul de votare pana la ora 24.00.

Citeste si:
CCR discuta alegerea lui Teodor Melescanu la sefia Senatului
CCR discuta sesizarea privind...

Sursa foto: Mediafax Foto

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »Citeste si
Masinile acoperite cu imaginile candidatilor, interzise in campanie