Directorul Serviciului Roman de Informatii (SRI), George Maior, a declarat, marti, la ceremonia de investire a noului sef al Statului General Major, ca este foarte bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit, dar ca ar fi si mai bine ca el sa fie planificat si folosit pentru intarirea operationala.

Directorul SRI a declarat ca numirea noului sef al Statului Major General al Armatei, in persoana general-locotenentului Nicolae Ciuca vine intr-un ”context international si regional deosebit de complicat, pentru noi”, scrie Mediafax.

”De aceea este si un moment de reflexie strategica asupra a ceea ce trebuie sa facem (..) Este foarte bine ca bugetul Armatei urmeaza sa fie marit, ar fi si mai bine ca el sa fie planificat si folosit bine pentru intarirea operationala a structurilor Armatei, in vederea acestei misiuni de a face fata noilor provocari”, a aratat GeorgeMaior.

El a mentionat ca, din punctul de vedere al SRI, va conlucra la fel de bine cu structurile Statului General Major, asa cum o fac si cu Directia de Informatii a Armatei si cu MApN, furnizand informatia strategica si tactica necesara, in limitele competentelor Serviciului, ”pentru a avea in permanenta tabloul strategic in legatura cu securitatea nationala a Romaniei”.

”Suntem alaturi, colegii din CSAT, in eforturile dumneavoastra pentru a continua modernizarea si de a reprezenta ceea ce sunteti in stat, principala forta de aparare a Romaniei”, a spus in finalul discursului sau, directorul SRI, George Maior.

Citeste si:
Romania are sansa unica de a straluci anul acesta
Romania are sansa unica de a...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Daca Romania creste pe deficit si consum, riscam sa ajungem ca Grecia