Celebra trupă Depeche Mode concertează pentru a patra oară în România miercuri, 26 iulie, pe Arena Națională din București. Astfel, după cele trei concerte susținute în 2006 (București), 2013 (București) și 2017 (Cluj), Dave Gaham & Co. revin pentru un nou concert la București. Bineînțeles, minus Andy Fletcher, despre care trupa a declarat că nu poate fi înlocuit, motiv pentru care, în turnee, apelează la multi-instrumentistul Peter Gordeno.

Astfel, miercuri, 26 iulie, accesul publicului pe Arena Națională se va face începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin.

În deschidere va cânta trupa HAELOS, de la ora 19:45, iar DEPECHE MODE vor urca pe scenă în jurul orei 20:45.

De asemenea, petru a evita posibilele aglomerări, recomandarea organizatorilor este ca publicul să țină cont de zona pentru care și-a achiziționat bilete:

  • posesorii de bilete în zonele Standing B, Tribuna 1 Vest și Tribuna Oficială vor avea acces în locație pe la intrarea din Strada Maior Coravu;
  • posesorii de bilete în zona Standing A vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;
  • posesorii de bilete în zona Tribuna 2 Est și Peluza Sud vor avea acces în locație pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Este important de reținut faptul că accesul fiecărui participant în spațiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocată sectorului în care este achiziționat biletul.

De asemenea, posesorii de pachete PACHET VIP 1 HOT SEAT și PACHET VIP 2 EARLY ENTRY sunt rugați să consulte informările privind programul corespunzător pachetului deținut, primite pe adresele de email folosite la achiziționarea pachetelor.

Nu în ultimul rând, pentru că pe data de 26 iulie este anunțat cod roșu de caniculă, organizatorii au decis să permită publicului accesul cu o sticlă de apă.

”Din pricina temperaturilor ridicate, se va permite accesul participanților cu sticle de apă proprii (aduse de acasă, achiziționate de oriunde) cu capacitatea de maximum 0.5 litri, fără capac/ dop. Nu va fi permis accesul cu alte tipuri de lichide (în afară de apă) sau produse alimentare aduse de acasă/ procurate din alte locații.”, a anunțat Emagic într-un mesaj postat pe Facebook.

Sursa foto: Shutterstock / Taya Ovod

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri