Celebra trupă Depeche Mode concertează pentru a patra oară în România miercuri, 26 iulie, pe Arena Națională din București, iar pentru a veni în ajutorul fanilor trupei, cei care au nevoie de transport în comun, TPBI a anunțat că prelungește programul pentru mai multe linii ale sale.

„Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a dispus ca liniile 40, 55, 86, 90, 102, 104 și 335 să funcționeze cu un program de circulație prelungit până la ora 00.30, la intervale de 10-15 minute, în seara zilei de miercuri, 26.07.2023, pentru a asigura transportul spectatorilor care participă la concertul trupei Depeche Mode organizat pe Arena Națională”, se arată într-un comunicat al TBPI.

De asemenea, autobuzele liniilor de noapte N1 și N10 vor circula, până la ora 00.30, la un interval de 15 minute.

Reamintim că accesul publicului pe Arena Națională se va face începând cu ora 17.00, pe la cele trei intrări amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu și Bulevardul Pierre de Coubertin. În deschidere va cânta trupa HAELOS, de la ora 19:45, iar DEPECHE MODE vor urca pe scenă în jurul orei 20:45.

Nu uitați că, pentru că pe data de 26 iulie este anunțat cod roșu de caniculă, organizatorii au decis să permită publicului accesul cu o sticlă de apă.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri