Furtul de voturi ar trebui sa insemne sfarsitul carierei pentru orice politician, afirma europarlamentarul Monica Macovei, invinduindu-l nu doar pe liderul PSD, Liviu Dragnea, dar si fostul PNL, parte a USL.

''Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 2 ani de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului din 2012. Condamnarea lui Liviu Dragnea confirma fraudarea referendumului, asa cum si eu, si jurnalisti de investigatie am sustinut inca de atunci, din 2012. Pentru un politician, obtinerea de voturi prin furt, mintirea electoratului si deturnarea votului oamenilor reprezinta cea mai grava forma de frauda. Cine corupe si falsifica vointa alegatorilor fura nerusinat si din buzunarele romanilor'', a scris Monica Macovei sambata pe Facebook.

Ea a subliniat ca partidele din fostul USL sunt la fel de vinovate. ''Furtul de voturi ar trebui sa insemne sfarsitul carierei politice pentru orice politician, iar partidele unite in USL, partase la frauda electorala, sa-si ocupe locul pe lista neagra a istoriei. USL este partasa la frauda lui Liviu Dragnea, ca doar n-a pus Liviu Dragnea singur morti pe liste si nici nu a condus singur autobuzele spre voturi multiple'', a afirmat Monica Macovei.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare, adica dublu decat in prima instanta, in dosarul Referendumului, decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie fiind una definitiva.

Citeste si:
Tribunalul UE a respins cererea lui Liviu Dragnea in dosarul DGASPC
Tribunalul UE a respins...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Politic »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Liviu Dragnea: De opt luni stau in penitenciar complet nevinovat