Dragnea: O condamnare nedreapta si o lege neconstitutionala nu mi-au permis sa cer functia de premier, deocamdata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus, miercuri, dupa consultarile cu presedintele Klaus Iohannis, unde a anuntat propunerea PSD-ALDE pentru functia de premier, ca "o condamnare nedreapta si o lege profund neconstitutionala" nu i-au dat posibilitatea sa ceara functia de premier pentru el, deocamdata.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus ca in propunerea pentru functia de premier a tinut cont de doua aspecte: afirmatiile repetate ale presedintelui Romaniei si legile in vigoare, sustinand ca nu vrea ca vreun mandat pe care el l-ar fi putut incepe sa fie prin fortarea unei condamnari nedrepte si a unei legi profund neconstitutionale, conform News.ro.

"Nu vreau ca vreun mandat pe care l-as fi putut incepe eu sa fie prin fortarea unei condamnari nedrepte si a unei legi profund neconstitutionale, care nu mi-au dat posibilitatea sa cer aceasta functie pentru mine deocamdata", a spus Dragnea, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni.

Dragnea a mai afirmat ca nu este de acord ca "un om sa fie decazut din nedrepturi" pe viata. "Intr-o democratie consolidata, asa ceva nu exista. Numai pentru genocid", a spus el. Seful PSD a precizat ca avea "dreptul legitim" sa devina premier in urma rezultatelor alegerilor. El a anuntat ca Sevil Shaidehh este propunerea facuta de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis.

Citeste si:
De ce Liviu Dragnea se va putea vaccina înainte de populația generală
De ce Liviu Dragnea se va...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri