Premierul Grindeanu: Este posibil sa merg la ceremonia de investire a noului presedinte al SUA

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, luni, pentru News.ro ca este posibil sa mearga la ceremonia de investire a noului presedinte al SUA, Donald Trump, confirmand, totodata, faptul ca a primit o invitatie in acest sens.

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a confirmat pentru News.ro ca a primit o invitatie pentru a participa la Washington DC la ceremonia de investire a celui de-al 45-lea presedinte al SUA, Donald Trump, si la evenimentele conexe prilejuite de acest moment, conform News.ro.

Premierul a spus ca ”este posibil” sa participe la ceremoniile de la Washington. Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a fost invitat sa participe la ceremonia de investire a noului presedinte al SUA, Donald Trump, Biroul Permanent al Camerei aproband in unanimitate deplasarea liderului social-democrat care va avea loc in perioada 17 – 21 ianuarie, a anuntat luni secretarul Marcel Ciolacu.

Deputatul PSD a mai spus ca la ceremonia de investire a lui Donald Trump a fost invitat si premierul Sorin Grindeanu. Pe 20 ianuarie, cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii depune juramantul in cadrul unei ceremonii care va avea loc la Washington, pe treptele celebrei cladiri a Capitoliului.

Citeste si:
Un fost premier cere amânarea alegerilor: Rezolvați criza sanitară
Un fost premier cere amânarea...
Citeste si:
Care sunt primele simptome care apar in caz de coronavirus?
Care sunt primele simptome...
Sursa foto: Agerpres Foto

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri