Liviu Dragnea, Mihai Tudose, Gabriela Firea sau Nicolae Badalau s-au reunit astazi in sedinta Comitetului Executiv (CEX) al PSD pentru a rezolva disputele interne. Multe dintre declaratiile politicienilor sunt vadit fatarnice sau contravin realitatilor.

Gabriela Firea, sosita cu intarziere la CEX si insotita de toti cei 6 primari de sectoare, a declarat ca "Ne dorim un partid unit, o echipa care sa lucreze cu motoarele turate la maximum, o concentrare pe proiecte si mai putin pe dispute interne si dupa aceasta sedinta PSD sa nu iasa faramitat si decimat. Nu ne face placere ca despre PSD se vorbeste folosind termeni precum gasca, grupare, zone de interes".

Niculae Badalau, urmarit penal pe mai multe capete de acuzare, a spus ca s-a rugat la Dumnezeu.

"Eu sper si m-am rugat sa ne lumineze Dumnezeu gandurile si sa iesim astazi linistiti si cu un guvern solid, tocmai pentru a indeplini ce le-am promis romanilor, o viata mai buna. Acest guvern se va numi Guvernul PSD. Cred ca se va numi Guvernul Mihai Tudose pentru ca asa trebuie", a spus Badalau.

Premierul Mihai Tudose a facut si el o scurta afirmatie inainte de a intra in sedinta, insa pe langa cele ce ar urma sa se intample in CEX: "Vreau sa va spun ca imi mentin foarte, foarte, foarte clar pozitia ca nu este negociabila integritatea Romaniei. Nu se poate vorbi de autonomia unei bucati din Romania. Mesajul meu a fost catre autoritatile statului care trebuie sa aplice legea. Mandatele lor flutura, despre asta a fost vorba, nu ca vor fi spanzurati oameni", a declarat Tudose.

(inca) Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat ca “in toata perioada aceasta eu nu am iesit in spatiul public cu declaratii, doar am citit scrisori, am urmarit ce au spus ceilalti. O sa vorbesc acum la CEx", a spus Dragnea.

Intrebat ce masuri se vor lua, liderul PSD a spus ca "am aflat de la Codrin ce trebuie sa facem".

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a declarat ca a auzit ca, la cabinetul lui Liviu Dragnea, mai multi lideri de organizatii judetene PSD au semnat o scrisoare in care se cere demisia premierului Mihai Tudose.

"Am auzit ca la cabinet la domnul Dragnea s-au strans semnaturi din judete. Daca acest lucru s-a intamplat, este profund in neregula, este neprincipial. Sa chemi presedintii pe rand este neprincipial", a declarat Robert Negoita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri