Dupa ce a devenit public faptul ca Gabriela Firea a numit-o pe Alexandra Dobre, fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, in Consiliul de Administratie al Spitalului Filantropia, primarul ameninta Libertatea cu procesul.

Gabi Firea crede ca e normal ca si cetatenii sa fie reprezentati in administratia a doua spitale importante, Filantropia si Gomoiu, de Alexandra Dobre, 26 de ani, zero experienta in Sanatate, insa prietena cu primarita, veche protejata a generalului Gabi Oprea si colectionara de functii publice de conducere.

Numai in acest moment, Alexandra Dobre detine 4 posturi de sefa in conducerea unor institutii subordonate Primariei si Consiliului General. E impropriu spus posturi, caci Alexandra Dobre si genul de pile pe care ea il reprezinta primesc ranguri, nu functii. Sau grade, ca tot si-a sustinut masterul la Academia SRI. Ce rusine pentru SRI, ce degradare sa lase o institutie academica pe mâna unor plagiatori, vezi investigatiile Emiliei Sercan, care sa-i accepte drept masteranzi si doctoranzi pe specialisti precum Florin Secureanu sau Alexandra Dobre.

La Spitalul Filantropia nasc zilnic aproape 100 de femei. Este cea mai mare maternitate din capitala României, cu un buget de 15 milioane de euro pe an. Ce face, conform legii, Consiliul de Administratie condus de Alexandra Dobre? 1. Dezbate principalele probleme de strategie, de organizare şi funcţionare a spitalului.

2. Aproba bugetul de venituri si cheltuieli al spitalului si situatiile financiare.

3. Avizeaza programul anual de achizitii publice.

4. Aproba masurile pentru dezvoltarea activitaţii spitalului in concordanţa cu nevoile de servicii medicale ale populaţiei. Concret: aproba diferite reorganizari ale sectiilor, unit doua sectii sau impartit una in doua, de exemplu, sau investitii in spital etc.

Citeste mai multe aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri