Cantecul de lebada al lui Dancila: Nu ne-am batut joc de oameni!

Viorica Dancila, demisa astazi din functia de Premier, a scris pe Facebook ca “noi nu ne-am batut joc de oameni niciodata, nu le-am taiat veniturile, nu i-am discriminat si nu i-am aruncat in saracie”. Cifrele economice o contrazic, insa. Redam mai jos intreaga postare a ei.

“Multumim cetatenilor care ne-au acordat increderea in 2016 si multumim celor care ne-au sustinut si ne-au stat alaturi pe durata acestui mandat. Am guvernat pentru oameni, pentru Romania si pentru mai bine. Asa cum am mai spus, nu am avut o guvernare perfecta, dar am avut o guvernare cu rezultate, o guvernare eficienta, orientata spre romani si bunastare, spre masuri de sprijin pentru toate categoriile sociale si progres economic pentru tara.

Am guvernat mai bine decat guvernele de dreapta si asa o vom face de fiecare data cand vom avea acest mandat. Noi nu ne-am batut joc de oameni niciodata, nu le-am taiat veniturile, nu i-am discriminat si nu i-am aruncat in saracie. Imi doresc, spre binele acestei tari, sa nu ajungem sa retraim vremurile guvernarii PDL.

Respectam decizia Parlamentului de astazi si asteptam propunerea de guvern si un program de guvernare serios si coerent. Ii cer presedintelui Iohannis, artizanul acestui haos, sa numeasca rapid un guvern capabil, daca are de unde.

Partidul Social Democrat isi va continua lupta pentru romani, isi va urmari proiectul pentru tara si va lupta, in fiecare zi, in fiecare clipa, pentru ca aceasta alianta a nepriceperii, a austeritatii si a oportunismului sa nu ajunga sa faca Romaniei tot raul de care e in stare.

Citeste si:
Teodorovici îi cerea lui Dăncilă în 2019 amânarea creșterii...
Eugen Teodorovici îi cerea...
Citeste si:
Pasi de urmat in caz ca suspectezi ca ai coronavirus
Pasi de urmat in caz ca...

PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand. Sa ii vedem la treaba! Asteptam astazi formula guvernamentala si programul de guvernare!”.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Politic »Setari Cookie-uri